VL Wonen
Image default
Wonen

De hardlopende kantoorartikelen op elk kantoor

Het flexwerken is een trend die steeds meer en meer terrein wint op het kantoor. Steeds meer kantoren bieden deze mogelijkheid dan ook. Maar waar medewerkers nou werken, op elke (flex) werkplek zijn altijd kantoorartikelen te vinden. Daarom hebben wij de vijf kantoorhardlopers die op elke flexwerkplek aanwezig moeten zijn!

Of je nou een oproepkracht, vaste werknemer of ZZP’er bent. Medewerkers willen steeds vaker flexwerken. Het is bijna uniek als jij nog een vaste werkplek hebt. In de praktijk zie je veel meer kantoren naar flexwerken gaan. 

De nummer 1 kantoorartikel die op elke werkplek te vinden is, is natuurlijk de pen! Ook al wordt alles steeds digitaler, een pen is op elk kantoor te vinden. Elke werknemer heeft wel een pen nodig om het een en ander te noteren. Het voordeel van gebruik maken van een pen, is dat wanneer je het opschrijft, je het beter onthoudt dan wanneer je het typt. Maak je notities tijdens de volgende besprekingen eens op papier en je zult zien dat je zelfs zonder het na te lezen nog weet wat je hebt opgeschreven en wat je moet doen. Probeer het gewoon eens uit. 

Op plek 2 staat het papier. De combinatie pen en papier is een combinatie die hand in hand gaat. Aantekeningen, ideeën, offertes of je scriptie. Het eerste klad maak je altijd op papier met je pen. Misschien ben je een ontzettende whizzkid en heb je een toolbelt om je middel waar je smartphone, je tablet en je laptop gebruiksklaar aan bungelen, maar de meesten van ons hebben tijd nodig om onze apparatuur aan te sluiten, op te starten en de juiste apps te vinden. Het is daarom in veel situaties sneller om gewoon even een printje voor iedereen uit te draaien, dan te wachten tot iedereen zijn elektronica geboot en gebruiksblaar heeft. Daar komt bij dat er niet in alle situaties stroom voorhanden is. Ben je vergeten je tablet op te laden en je zit in de trein, dan is pen en papier toch echt een uitkomst.

Op plek 3 staat de perforator. Het is absoluut een klassieker die op vele bureaus terug te vinden is. Ook al probeert elke werknemer steeds digitaler te worden, en worden steeds meer documenten in de Cloud opgeslagen. Je ontkomt er niet aan om sommige documenten uit te printen, en nog fysiek op te slaan. Dan moeten er ook gaatjes in natuurlijk. Daarom staat deze perforator op plek 3.  

Op plek 4 staat de nietmachine. Er zullen vast en zeker medewerkers zijn die niet dagelijks ergens een nietje in papierwerk doen. En misschien hoeft dat ook niet iedere week. Er zullen zelfs personen zijn die maandenlang niets hoeven te nieten, maar ooit komt er een dag dat het toch superhandig is om een twee of meer velletjes papier die bij elkaar horen aan elkaar te nieten. Voor ons hoort de nietmachine dan ook zeker in het lijstje van kantoorartikelen hardlopers thuis.

Op plek 5 staat de printer. Een printer is van groot belang voor elk kantoor of thuiswerkplek. Ook nu in de thuiswerk periode. De thuis werk printer moet een stuk veelzijdiger zijn dan de reguliere printer die je normaal gesproken thuis hebt staan. Wanneer er veel thuis wordt gewerkt, door zowel studenten als werknemers wordt de printer meer gebruikt dan normaal gesproken. Het huiswerk wordt uitgeprint, maar ook de regulieren documenten en formulieren komen de printers uitgerold. Het grote scala aan thuisprinters concurreert elkaar met verschillende functies en features. Waar de een excelleert in de afdruk kwaliteit, excelleert de andere printer weer in de snelheid of de functies die op het apparaat zitten. Of de printer nou in je thuiswerk plek of kantoor staat, in elk bedrijfspand staan wel een of meerdere printers. Daarom staat dit op plek 5!

Bij Kantoorartieklen-Discounter.nl hebben we een uitgebreid assortiment voor alle kantoorartikelen die nodig zijn op een kantoor, thuiswerkplek, of studieplek. Het team van specialisten staat voor jou klaar om alle vragen te beantwoorden en advies te geven waar nodig. Er is een compleet assortiment voor alles op het kantoor, van kantoormachines tot facilitaire zaken. Wij leveren onze producten aan zowel particulieren en zakelijke klanten.

Gerelateerde artikelen

Maak gebruik van betrouwbare bewindvoering Apeldoorn

Schakel een ervaren loopbaancoach Amsterdam in

Nooit geen problemen met de stroomvoorziening dankzij een aggregaat van Noodstroomsystemen Vos