De Haas Advocaten

VL wonen

Een advocaat is soms broodnodig

Het kan voorkomen dat u om een bepaalde reden gebruik moet maken van een advocaat. Dat kan gebeuren bij een burgerlijke zaak of strafzaak. Voordat u een advocaat inhuurt, is het belangrijk dat u weet wat u vooraf moet betalen. Een advocaat is zeker niet goedkoop, omdat ze geen vast tarief hebben. Naast het uurtarief dat door een advocaat wordt gerekend, zijn er ook een aantal bijkomende kosten zoals de reiskosten die de advocaat moet maken en kosten voor het gebruik van zijn kantoor. Daarom is belangrijk dat u, voordat u met een advocaat in zee gaat weet, of het nuttig is om een zaak aan te spannen. U moet weten of u veel kans heeft om de zaak te winnen. Hij zal, als u hem inhuurt, alleen voor u werken en dus alleen voor uw belangen opkomen.

Een advocaat Rotterdam

Wanneer u in Rotterdam of in de omgeving daarvan woont en u heeft een advocaat nodig, neem dan een advocaat Rotterdam. Neem daarvoor contact op met het advocatenkantoor Rotterdam. Het advocatenkantoor Rotterdam zal een advocaat aan u toewijzen. Maak eerst kennis met de toegewezen advocaat Rotterdam door het advocatenkantoor Rotterdam. Het moet tussen u en uw advocaat klikken. U moet alle vertrouwen hebben in de advocaat die u terzijde zal staan. Voordat u echter in zee gaat, moet u eerst gebruik maken van het gratis intakegesprek.

Het gratis intakegesprek

Tijdens het gratis intakegesprek komt u erachter of het klikt met de toegewezen advocaat. Het gratis intakegesprek zal ongeveer een half uur in beslag nemen. Nadat u uw verhaal heeft gedaan en de advocaat Rotterdam genoeg van u weet, zal hij met u de werkzijde doornemen. Ook de kosten worden besproken. Vaak wordt er van een gemiddeld uurtarief afgeweken. De kosten voor een eventuele rechtszaak worden in het verhaal meegenomen.

Gebruik maken van een advocaat

Nu u weet wat de eventuele kosten zijn, kunt u beslissen wat u het beste kunt doen. De advocaat Rotterdam zal aangeven wat u kans is dat u de zaak kunt winnen. Omdat de kosten zo hoog zijn en u dat moeilijk allemaal zelf kunt betalen, kan de advocaat ook voor u kijken of u in aanmerking komt voor een pro deo advocaat. Dat is afhankelijk van uw inkomen. Krijgt u een pro deo advocaat toegewezen, dan moet een klein deel van de kosten zelf betalen. Als u de zaak wint, zal al het betaalde geld aan u worden terugbetaald. Ook het geldbedrag dat de tegenpartij aan u moet betalen wordt dan aan u overgemaakt.

https://www.dehaasadvocaten.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten