Daudi Concepts voor een interieur met beleving

VL wonen

Bij een interieur, zeker bij een bedrijf, is de uitstraling belangrijk. Elke ruimte heeft een betekenis: alles wat je hoort, ziet, ruikt en voelt zorgen samen voor een beleving. Daudi geeft de ruimtelijke beleving betekenis door het ontwikkelen en creëren van interieurconcepten waarbij beleving centraal staat.

Daudi Concepts

De gedachtegang dat een beleving mensen kan inspireren, boeien, vasthouden en emotioneren wordt door Daudi Concepts toegepast voor zowel particuliere als commerciële ruimtes. Van interieur-, en lichtconcepten tot aan de akoestiek. Kleuren, vormen en materialen in het interieur spelen daarbij een belangrijke rol. Daudi Concepts laat deze elementen samenwerken om unieke ervarings-, en belevingsconcepten te creëren. DaudiConcepts.nl streeft ernaar om jonge talent een platform te bieden dat vrijheid en ruimte geeft voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Het team van Daudi Concepts bestaat uit ‘young creatives’ en ervaren professionals. Deze combinatie geeft het bedrijf de dynamiek om tot vernieuwende en unieke concepten te komen.

De werkwijze

Bij Daudi Concepts begeleiden ze een project van A tot Z wat tot uiting komt in hun werkwijze die uit een aantal stappen bestaat: 1. Kennismaking Een persoonlijk gesprek om dromen en wensen te grijpen en te begrijpen. 2. Conceptvorming De kennismaking en inventarisatie dienen als opstap om tot een op maat gemaakt interieurconcept/ontwerp te komen. In beeld gebracht door middel van een concept-, sfeer-, en materiaalboard. 3. Voorlopig ontwerp Een eerste ontwerp waarbij alle ideeën worden uitgewerkt in een 2D indelingsplattegrond met invulling van kleuren, vormen en materialen. Ondersteund door schetsen in 3D. 4. Definitief ontwerp In het definitief ontwerp komen al jouw dromen en wensen beeldend samen, vastgelegd in een 2D visualisatie. 5. Verlichtingsplan Moet een ruimte basis-, functioneel- of sfeerverlichting bevatten? Bij Daudi Concepts willen ze met hun creatieve blik vooral denken in mogelijkheden. Ze zullen zicht niet laten weerhouden door ingewikkelde constructies, aansluitpunten en een armatuur keuze. 6. Het interieur De samenwerking van Daudi Concepts met diverse leveranciers kan leiden tot een optimale creatie binnen alle wensen. Hierbij krijg je een gericht advies en wordt uitgewerkt wat bij jou past. 7. Realisatie De plannen door Daudi Concepts samen met jou bedacht komen tot realisatie.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten