Creëer meer licht in huis met een lichtkoepel overkapping

We houden ervan om goede belichting te hebben in huis. De juiste belichting is fijn voor het oog; niet te fel en niet te wit. Er zijn genoeg lampen en andere vormen van belichting die het gewenste effect kunnen bewerkstelligen. De fijnste vorm van licht is toch wel daglicht, omdat onze ogen het vaakst in aanraking komen hiermee. Doordat onze ogen hieraan gewend zijn, vinden we dit licht erg prettig. Wanneer je graag fijne belichting wil in huis, kun je ook kiezen voor het creëren van meer daglicht door middel van een lichtkoepel overkapping.

 

Goed voor de gezondheid!

Je kunt een lichtkoepel overkapping het beste plaatsen in een plat dak of een terrasoverkapping. Op deze manier komt er veel meer daglicht in je ruimte binnen schijnen. Hierdoor hoef je ten eerste minder snel de lampen aan te doen, maar is het ook beter voor je gezondheid. Wanneer je overdag meer daglicht tot je neemt, slaap je ‘s nachts namelijk beter. Daarnaast bevat zonlicht Vitamine D, wat weer goed is voor je lichaam.

 

Ga voor duurzaam

Vind je het belangrijk om een steentje bij te dragen aan het milieu? Ga dan voor een lichtkoepel met HR++ glas. Dit staat voor Hoog Rendementsglas en houdt in dat er twee platen glas op elkaar worden geplaatst met een tussenruimte. In deze ruimte bevindt zich edelgas, waardoor het extra isolering biedt.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten