Compleet kachelpijp pakket voor uw kachel

Met het complete kachelpijp pakket van Warmfire hoeft u niet meer na te denken wat u nou precies moet aanschaffen. Dat hebben wij al voor u gedaan. Eenvoudig en snel warmte in huis met de kwaliteits kachelpijpen. Deze staan garant voor een lange levensduur. 

De kachelpijpen set van Warmfire is samengesteld voor

  • Gevel
  • Schuin dak
  • Veranda
  • Gevel

Makkelijk aansluiten met het kan en klare kachelpijp pakket, rookkanaal en voldoet aan alles normen van de huidige tijd.

Kachelpijppakket voor veranda, woning of vakantiehuis 

Bij de aanschaf van een gaskachel of houtkachel voor de veranda, (vakantie)woning, de serre, de overkapping zijn hier verschillende kant en klare pakketten afmetingen verkrijgbaar voor zowel buitenom als voor binnen.

  • 125 dw
  • 150 dw
  • 180 dw

Als nou u voor een plat dak, schuin dak, extern buitenom, gevel of pelletkachel een kachelpijp zoekt, dan hebben wij hiervoor een kant en klaar pakket klaarliggen die direct gebruikt kan worden. U hoeft dus niet meer na te denken wat er precies nodig is.

 

Veiligheid voorop van Warmfire

Veiligheid staat bij ons voorop en onze kachelpijpen van Warmfire® voldoen aan alle normen van dit moment. De eisen uit het Bouwbesluit die sinds 1 april 2012 in werking is getreden, tevens de norm T600 en G50. Het heeft veel veranderingen met zich meegebracht betreft de voorschriften van rookkanalen. In het bouwbesluit staat beschreven dat alle rookgasafvoeren moeten voldoen aan de NEN 6062:2011.

Bent u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier kachelpijpen dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze kachelpijpen zijn veilig. Ze worden geleverd met een certificaat en zijn veilig en betrouwbaar.

Koop dus nu een kant en klare kachelpijpen set om voor de winter lekker warm bij te zitten. Onze webshop is 24 / 7 geopend via www.warmteshop.eu

https://warmteshop.eu/product-categorie/rookkanaal-kachelpijp/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten