VL Wonen
Wonen in een appartement

Betonnen inritbanden kopen

Inritbanden vormen het sluitstuk tussen trottoir en de weg. De inritbanden lopen schuin af, waardoor een soepele in- en uitrit vanover het trottoir mogelijk wordt gemaakt. 

Inritbanden veel in gebruik

De term ‘inritbanden’ verraden welke functie deze dienen. Zij vormen de schuine afloop vanaf het trottoir en worden onder diverse omstandigheden gebruikt, zoals wanneer er een trottoir voor het pand loopt en de auto over het trottoir moet rijden om op de weg te komen. Echter ook scootmobielgebruikers of ouderen met een rollator vinden de schuine afloop vanaf de stoep een uitkomst.

Informeer wel altijd bij de gemeente of u een vergunning dient aan te vragen voor uw plannen. 

Inritbanden bestellen?

Indien u zelf een uitrit langs uw woning hebt lopen kunnen de inritbanden voor u een uitkomst bieden. Op de website van Betongigant ‘Betondingen.nl‘ vindt u de 3 essentiële vormen, namelijk de linker en rechterzijkant voor de inrit, en de tussenstukken die schuin aflopen.

Op de website kunt u direct uw bestelling plaatsen, waarna deze zo spoedig mogelijk bij u op de juiste plek van bestemming wordt afgeleverd. 

Inritbanden voorkomen dat u alleen langs de weg kunt parkeren, in plaats van naast uw woning. Maar ook voor mindervaliden is het creëren van een inrit een (soms) noodzakelijke uitkomst. Dankzij de naadloze aansluiting met de stoep lopen uw banden geen risico beschadigd te raken; integendeel, het verloop van de weg tot over de stoep zal vlotter dan ooit verlopen. 

https://www.betondingen.nl/inritbanden/

Gerelateerde artikelen

Jouw ideale raamdecoratie vinden? Zo doe je dat!

Waarom een goed bed belangrijk is

Hou uw ruiten schoon! Tips van een ramenwasser Eindhoven

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren

Moderne verlichting is een aanvulling voor de stijl van uw woning

Een “nieuwe” wasdroger?