Bespaar veel ruimte bij hoogbouw met een ondergrondse perscontainer

VL wonen

Het komt steeds vaker voor bij hoogbouw: het plaatsen van een ondergrondse perscontainer. Onder andere bij appartementen en bedrijfspanden wordt hier steeds vaker voor gekozen. Maar wat zijn ondergrondse perscontainers precies en wat zijn hier de voordelen van? Hier vind je alle informatie over de ondergrondse perscontainer en ontdek je waarom het interessant is om te kiezen voor een perscontainer van Afvalperscontainer.nl.

Wat is een ondergrondse perscontainer?

Een ondergrondse perscontainer is een vorm van afvalverwerking waarbij het grootste gedeelte onder de grond plaatsvindt. Er staat een kleine bak boven de grond met een klep waar het afval in geplaatst kan worden. Vervolgens valt het in een grote container die onder de grond zit. Een perscontainer is anders dan een normale ondergrondse container. Het verschil is dat het afval samen wordt geperst in de ondergrondse container. Dit betekent dat een perscontainer tot wel 10 keer meer afval kan verwerken.

Dit zijn alle voordelen van ondergrondse perscontainers

Waarom is het slim om voor een ondergrondse perscontainer te kiezen? Er zijn een aantal belangrijke reden waarom een perscontainer onder de grond de best keuze is. Hier vind je de grootste voordelen:

  • Ruimte: onder de grond is zeer veel ruimte waardoor de perscontainer bijna volledig uit het zicht geplaatst kan worden. Het oppervlak boven de grond kun je voor andere zaken gebruiken.

  • Hygiëne: een ondergrondse perscontainer zit diep onder de grond waar het een stuk koeler is. Afval zal minder snel gaan rotten waardoor het ook minder snel gaat stinken.  Ook is een perscontainer volledig afgesloten en daardoor niet toegankelijk voor ongedierte.

  • Voor diverse soorten afval: een perscontainer is geschikt voor zowel karton als plastic en restafval. Voor bouwbedrijven en de zware industrie is een perscontainer niet de beste keuze.

Het is voor veel bedrijven en woningcomplexen ideaal om te kiezen voor de ondergrondse perscontainer.  De minimale ruimte, de hygiëne en de brede inzetbaarheid bieden veel voordelen. Daarnaast is een ondergrondse perscontainer huren of te kopen voor je bedrijf een goede optie. Ontdek hiervoor zelf de mogelijkheden en profiteer van alle voordelen!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten