As hangers

VL wonen

Een speciale gebeurtenis koesteren

Er zijn tegenwoordig steeds meer personen die een speciale gebeurtenis willen herinneren. Dat kan als er iemand wordt geboren of bij een afscheid. Velen vinden het fijn als er iemand, die ze liefhebben en komt te overlijden, na de dood bij zich te kunnen dragen. Dat kunnen ze door gebruik te maken van as hangers. In de as hangers wordt een symbolische hoeveelheid as van uw dierbare bewaard. In veel gevallen is het niet zichtbaar dat u de as van uw dierbare bij u draagt.

Wat zijn as hangers?

Bij velen geeft het een goed gevoel om ook na de dood iets bij u te dragen van de persoon waarvan u zoveel houdt, maar er nu niet meer is. Het is een herinnering. Het kan een haarlokje zijn of een beetje as. Het kan worden verwerkt in een ring of hanger. As hangers worden op speciaal verzoek ontworpen en gemaakt. In de hanger zit een holle ruimte waarin de as of haarlokje kan worden bewaard. Daarna wordt de holle ruimte afgesloten, zodat u hem of haar eeuwig bij u kunt dragen.

De vorm van een as hanger

U kunt overleggen hoe u de as hanger vorm wilt geven. Er zijn er veel die de ring van de overledene laten vermaken tot een as hanger. Omdat het sieraad met de hand wordt gemaakt, zal niet één sieraad het zelfde zijn. U kunt ook een hanger met een glazen bolletje laten maken waarin de as wordt bewaard of as-in-knuffelglas of holle kralen. Wat u ook wenst, het zal geen probleem zijn om aan uw wensen te voldoen.

Uw wensen voor een as hanger

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, zal de goudsmid graag met u de vele mogelijkheden doorspreken in zijn atelier. In zijn of haar atelier kunt u rustig de tijd nemen om te bespreken hoe u de herinneringen aan uw dierbare wilt bewaren. Het is mogelijk dat de goudsmid uw gevoel in het sieraad kan overbrengen. Het is ook mogelijk om zo’n sieraad via de website te bestellen, maar het is verstandiger om dat in een onderling contact te bespreken.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten