Afvalcontainer huren? Kies voor RekoRaalte

VL wonen

REKO Raalte biedt de meest geschikte oplossing voor snel een afvalcontainer huren in- en rondom Raalte. Onze kwaliteit en klantgerichte service staan al jaren lang centraal, REKO Raalte is daarom de beste in Raalte en omgeving. Ook zijn wij gespecialiseerd als het om grondverzet en wegenbouw gaat. Ook kunt u bij ons grote hoeveelheden afval storten. Wij werken met mensen die erg betrokken zijn met een goed eindresultaat halen voor de klant. Of je nu grote voorwerpen wit verplaatsen, bezig bent met een verbouwing, enorme hoeveelheden grond wil opslaan of gewoon een grote afvalcontainer nodig hebt, REKO Raalte staat altijd voor u klaar!

Afvalcontainer Raalte

Heeft u een container nodig? Wij zorgen ervoor dat de container op de afgesproken locatie wordt geplaatst, en later door ons weer wordt opgehaald. Op deze manier heeft u geen last van het afval want wij zorgen voor de verwerking. Neem daarom direct contact met ons op voor de mogelijkheden, of kijk natuurlijk op onze pagina https://reko-raalte.nl/diensten/containers/, hier staat genoeg informatie die u kan helpen bij het maken van een juiste keuze op het gebied van container diensten. Wij houden van een efficiënte en correcte aanpak zodat onze klant tevreden is met het huren van een afvalcontainer. Verschillende container diensten zijn gemakkelijk te bestellen op onze website. Daarop ziet u precies welk soort container het meeste gewenst kan zijn voor de desbetreffende situatie, dan kan u denken aan afmetingen, en voor welke omstandigheden de container gebruikt kan worden. Dit loopt uiteen van bedrijfsafval, bouw- en sloopafval, grond en zand, groenafval, hout, huishoudelijk afval of asbest.

 

Soorten en maten

De afvalcontainer die wij leveren lopen uiteen van groot naar klein, van 6 m3 tot 40 m3. Op deze pagina vindt u een overzichtelijke lijst met de containers die leverbaar zijn.

  • Portaalcontainer. Deze container is 6m3 en geschikt voor: Groenafval, bouw- en slooptafval, bedrijfsafval en puin/zand.
  • Gesloten portaalcontainer. Deze is al een stuk groter en wordt vooral gebruikt voor: bedrijfsafval, bouw- en sloopafval en groenafval. Deze container beschikt over een slot die veilig afgesloten kan worden.
  • 12 m3 kabelcontainer. Deze container is geschikt voor de opslag van: bedrijfsafval, bouw- en sloopafval, asbest, puin/zand en groenafval.
  • 20 m3 kabelcontainer. Een grote container die praktisch is voor: Houtafval en groenafval, bedrijfsafval en bouw- en sloopafval.
  • 40m3 kabelcontainer. Deze enorme container is geschikt voor grote hoeveelheden afval, onder andere: Hout en groenafval, bedrijfsafval en bouw- en sloopafval.
  • De perscontainer. Deze zijn twee maten te verkrijgen en geschikt voor: Huishoudelijk afval en bedrijfsafval. Krachtvoorzieningsstroom is noodzakelijk bij dit object.

Informeer jezelf goed

Het is belangrijk uzelf te voorzien van betrouwbare informatie. Mocht de informatie op deze pagina niet genoeg zijn, dan kunt u ons altijd contacteren, dit kan telefonisch of via onze website. Onze diensten zijn efficiënt en van hoge kwaliteit, daarom kunnen we met trots zeggen dat we goed bekend staan in Raalte en omgeving. Afvalcontainer Raalte nodig? REKO Raalte helpt u met een juiste oplossing voor een grote klus.

 

https://reko-raalte.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten