Afdekzeil bestellen online

Afdekzeil bestellen bij afdekzeilwinkel.nl

Bij afdekzeilwinkel.nl hebben we allerlei nieuwe zeildoek producten. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, met of zonder opdruk, op rol of als standaard formaat dekzeilen en nog veel meer! Bij afdekzeilwinkel.nl krijg je goede service en zeer korte levertijden. Wij zijn een flexibele online winkel en staan klaar om je 24/7 te helpen.

We hebben zeildoek te koop, zowel op rol als in standaardmaten. Bestel vandaag vóór 16:00 en we verzenden je bestelling vandaag nog.

afdekzeilwinkel.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in zeildoek producten. We concentreren ons vooral op zeildoek op rol en op maat gesneden laminaatzeilen, maar we hebben ook een selectie fleece en gekleurde zeildoeken in voorraad. Zeildoek wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt, o.a. grondzeilen, overkappingen en veldbeschuttingen. De meest gebruikelijke afmetingen van dekzeil zijn 3 x 5 meter met een gewicht van 160 g/m² (gram per vierkante meter), 4 x 5 meter met een gewicht van 230 g/m² en 4 x 6 meter met een gewicht van 260 g/m².

Zeilen specialist online

afdekzeilwinkel.nl – de specialist in zware regen bescherming (afdekzeilen) en tentdoek te koop. We hebben polyethyleen en polyester zeil op rol of op maat gesneden, en ook zeil geschikt voor kleine tenten, grote tenten, luxe tenten, zwarte dekzeilen, groene zeilen enz. We kennen alle ins en outs over regenbescherming. We waren er toen mensen een afdekzeil nodig hadden na de orkaan Katrina in 2005. Bestel vandaag nog zeildoek online op www.afdekzeilwinkel.nl

afdekzeilwinkel.nl biedt een dekzeil voor elke behoefte. We hebben een ruime keuze aan kleuren en maten van standaard afdekzeilen – in transparante, in effen kleuren en op rol. Ze zijn stevig, waterdicht en UV-bestendig – in gedachten als je op de gezondheid van je materialen, werkplaatsen en opslagplaatsen.

Beschermend zeil voor voertuigen en machines. Met een breedte van 1229 mm en een lengte van 1524 mm kan afdekzeil gebruikt worden als beschermzeil voor je voertuig. Het wordt vaak gebruikt om vrachtwagens, bouwmateriaal of steigers te bedekken tegen regen, wind of sneeuw. Ook onderdelen van auto’s en machines worden met een beschermend dekzeil bedekt om ze bij buitengebruik tegen zon, zand of stof te beschermen.

https://www.afdekzeilwinkel.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten