VL Wonen
Image default
Wonen

Advies en begeleiding bij CE keurmerk aanvraag door HMPA

CE keurmerk voor producten en machines

Bent u fabrikant of importeur van een product dat op de Europese markt verschijnt? Dan bent u verplicht om vast te stellen of het speelgoed, de machine of het bouwproduct aan de wettelijke eisen voldoet die gelden inzake veiligheid, milieu en gezondheid. Voor begeleiding van het volledige traject om een CE keurmerk te verwerven is HMPA uit Vorden uw ideale partner.

Verplichte CE markering voor twintig productgroepen

Bij een CE keurmerk gaat het om een wettelijk verplichte markering op producten uit ruim twintig productgroepen, die aangeeft dat een product in overeenstemming is met de Europese regels. De overheden van de Europese landen, Noorwegen en Liechtenstein mogen verder geen extra eisen opleggen voor de producten in kwestie. In de conformiteitsverklaring geeft de fabrikant aan aan welke richtlijnen het product voldoet. HMPA heeft dankzij de jarenlange ervaring op dit vakgebied een efficiënte aanpak om u te ondersteunen bij het voldoen aan uw verplichtingen met betrekking tot het CE keurmerk.

HMPA: specialist in aanvragen CE keurmerk

Het is niet van belang of een product binnen of buiten de Europese Unie is gemaakt, maar het moet wel aan de Europese regels voldoen. Of het nu gaat om medische hulpmiddelen, elektronische producten of transportmiddelen, HMPA helpt u bij het aanvragen CE keurmerk. Deze expert in veiligheidsverplichtingen onderzoekt of u een CE markering nodig heeft en aan welke richtlijnen uw product moet voldoen. Verder bepaalt de adviseur van HMPA welke documentatie nodig is, zorgt hij voor een risicoanalyse en een advies over maatregelen. Ook het aanmaken van de CE markering en de conformiteitsverklaring behoren tot het stappenplan.

HMPA voorziet u graag van een offerte, als u meer wilt weten over de aanpak en de prijzen van de aangeboden service. De kosten voor de aanvraag van een CE keurmerk variëren afhankelijk van het product dat u maakt of op de markt wilt brengen. Dit adviesbureau komt zonder verplichtingen graag bij u langs om uw product te bekijken!

https://www.hmpa.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips voor een soepele verhuizing

Leidingen laten installeren in Amsterdam

Met een goed sluitplan geef je inbrekers geen kans!