VL Wonen
Wonen in een appartement

5 tips waar je moet op letten bij maatwerk

Bij het bouwen, verbouwen of inrichten van een woning wordt maatwerk nogal snel aan de kant geschoven omdat het te duur zou zijn. Zonde, want met maatwerk kun je zoveel moois realiseren wat je met standaard afgewerkte producten niet kunt. Maatwerk staat synoniem voor een persoonlijk karakter, voor vakmanschap en voor uitmuntende kwaliteit. En het is ook echt best wel betaalbaar, in tegenstelling tot wat erover gezegd wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos en het laat je toe al je wensen en dromen tot uitvoering te brengen.

Kasten

Een kast op maat maken, betekent dat je net die indeling kunt kiezen die je nodig hebt. Als je binnen de afgewerkte kasten gaat kijken, is er altijd wel iets aan iedere kast wat je niet zint. Er zijn onvoldoende legplanken, de indeling is niet praktisch of het materiaal is niet dat van je keuze. Al deze problemen zijn makkelijk op te lossen met een kast op maat. Je geeft gewoon je wensen door en de kast wordt volledig zoals jij het wil ontworpen en vervaardigd.

Screens

Om je woning in de zomermaanden lekker koel te houden, bieden screens de oplossing en ze zijn nog eens bijzonder mooi ook. Screens op maat laten maken, geeft je het voordeel dat je de volledige afwerking zelf kunt kiezen. De screens passen perfect op je ramen en je kunt de kleuren en materialen zelf uitkiezen. Ben je meer te vinden voor elektrisch te bedienen screens? Ook dat kan met maatwerk.

Kledingkast

Als er een ruimte in je woning is die het best geschikt is voor maatwerk, dan is het wel je kledingkast. Jij maakt het ontwerp en kunt in geen tijd genieten van een kast die helemaal aan je wensen tegemoet komt. Nooit hoef je nog moeite te doen om een plaatsje voor de kleding of schoenen te vinden, in je kledingkast op maat vinden ze allemaal het perfecte plaatsen zonder dat het een onoverzichtelijke warboel wordt.

Horren

Niets zo leuk als tijdens de zomermaanden je ramen en deuren openzetten om de heerlijke warme lucht van buiten binnen te laten. Helaas vinden ook insecten en ander ongedierte zo de weg naar binnen en stap je al snel van dat idee af. Horren op maat passen precies op je ramen en deuren en laten wel de frisse lucht binnen maar niet het ongewenst bezoek van die vervelende insecten. Kies je voor standaardhorren, dan loop je het risico dat die niet voldoende afsluiten en dat de kleinste insecten zich toch een weg naar binnen kunnen wanen.

Vloeren

Een vloer moet perfect liggen, daar is geen ontkomen aan. Door te kiezen voor maatwerk kan dit ook. PVC en laminaat vloeren bieden de ruimste keuzemogelijkheden en je vindt er altijd wel eentje die helemaal is wat je zoekt. De professionele plaatsing volgens de regels van de kunst zorgt ervoor dat de levensduur van je vloer aanzienlijk verlengd wordt en dat je nergens in een hoekje of kantje met onregelmatigheden te maken krijgt. Je merkt onmiddellijk het verschil als je een vloer ziet die door een vakman werd gelegd.

 

Gerelateerde artikelen

Zonwering binnen of buiten laten plaatsen

Bij deze specialist kun je verschillende maten kabeldoorvoer kopen

Waarom jij in deze tijd voor vaste makelaarskosten kiest

Stalen rijplaten

Eetbank vervaardigd uit rustiek eikenhout

Aantrekkelijk aanbod van woningen aan de CostaBlanca