4 redenen waarom je voor een gietvloer moet kiezen

VL wonen

Een gietvloer in Weesp bij Cicami is de laatste jaren enorm populair geworden. Steeds vaker zien we dat mensen de voorkeur geven aan een gietvloer boven laminaat of een PVC-vloer. Dat is opmerkelijk, als je bedenkt dat dit lange tijd de meest populaire vloeren waren. Uiteraard met goede reden. Moderne gietvloeren hebben tal van voordelen voor de bewoner. Maar wat zijn de redenen waarom mensen kiezen voor een gietvloer? Welke voordelen krijg je als je een gietvloer koopt? In dit blog de 4 belangrijkste redenen voor jou op een rij gezet.

1. Ziet er geweldig uit

Natuurlijk is de uitstraling van een gietvloer in Weesp bij Cicami de belangrijkste reden om voor een gietvloer te kiezen. Als je de vloer niet mooi vindt, zul je er waarschijnlijk ook niet voor kiezen. Smaken zijn voor iedereen anders en het wil niet zeggen dat iedereen een gietvloer even mooi vindt. Vind je dat deze vloer bij jouw interieur en stijl past? Dan is het de perfecte keuze voor jou. Een gietvloer past bij bijna elke woonstijl. Een gietvloer geeft een strakke en moderne uitstraling aan je huis, een geweldige vloer die elke woonstijl zal complimenteren!

2. Weinig onderhoud

Een gietvloer is de beste keuze als je op zoek bent naar een vloer die gemakkelijk te onderhouden is. Deze vloeren zijn zeer gemakkelijk te onderhouden en hebben vrijwel niets nodig om in uitstekende conditie te blijven. Stofzuigen en dweilen is meer dan voldoende om ze mooi te houden. Je hoeft geen speciale schoonmaakmiddelen of andere dure producten aan te schaffen. Dit maakt het een ideale vloer voor drukke gezinnen. Bedenk wel dat een lichte vloer ook erg besmettelijk is voor vuil. Al snel zul je vieze hondenpoten of voetafdrukken aantreffen. Een donkere vloer kan de voorkeur hebben als je je hieraan ergert.

3. Duurzaam en slijtvast

Een gietvloer in Weesp bij Cicami gaat heel lang mee. Een van de grootste voordelen van een gietvloer is dat deze slijtvast is. Het is bijna onmogelijk om de vloer te beschadigen. Hoeveel kopjes je ook laat vallen, de vloer blijft in uitstekende conditie. Bovendien blijven de kleuren heel lang mooi. Bedenk wel dat er veel verschil zit tussen de kwaliteit van verschillende vloeren. Kies daarom altijd een kwaliteitswinkel om je vloer te kopen. Zo weet je zeker dat je geniet van degelijke kwaliteit en dat de vloeren grondig getest zijn.

4. Langere levensduur

Een gietvloer is niet goedkoop. Toch is hij vaak goedkoper dan een houten kwaliteitsvloer. Bovendien geniet je van een zeer lange levensduur en blijft de vloer lang mooi, zonder dat er veel onderhoud nodig is. Daarnaast kun je optimaal genieten van de vele voordelen die hierboven zijn genoemd. Van optimale sfeer en comfort tot een veelzijdige vloer, een gietvloer is veelzijdig en wordt voor veel dingen geprezen.

Het leggen van de vloer

Als je een beetje handig bent, kun je nog wel zelf een laminaatvloertje leggen. Het is daarom goed om er rekening mee te houden dat je deze vloer door de professional moet laten leggen. Alleen dan ben je zeker van dat je een vloer hebt die lang meegaat en er mooi uitziet.

Ben je voornemens om een gietvloer te kopen? Vraag de professionals van een kwaliteitswinkel zoals bijvoorbeeld Cicami om meer informatie. Zij kunnen je precies vertellen wat de voor- en nadelen van deze vloeren zijn en hoe je deze het beste kunt combineren in je eigen interieur. Heb je je zinnen gezet op een gietvloer, kies dan altijd een gietvloer van topkwaliteit!

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten