3 redenen om trapmatten aan te schaffen

Trapmatten van Trapmatten.nl zijn kunststof trapmatten voorzien van antislip en verkrijgbaar in 13 kleuren. Hiermee maakt u van een alledaags object een echte eyecatcher in uw interieur. Door uw trap te bekleden met trapmatten kiest u voor veiligheid en duurzaamheid.

Veiligheid

Trapmatten helpen u doen voorkomen dat u uitglijdt of van de trap afvalt. De trapmatten zijn namelijk voorzien van een antisliplaag. Zelfs als u de trap op uw sokken betreedt, is de kans op uitglijden uiterst klein. Ook voor kleine kinderen zijn de trapmatten van ideaal. Doordat u de trapmatten met antislip in de loopbaan plaatst, vormen ze tijdens het beklimmen van de trap een visuele leidraad voor uw kind. Daarnaast zijn ze geluiddempend, waardoor uw buren geen last hebben van eventuele rennende kindervoetjes.

Stoffen trapmatten hebben de vervelende – en gevaarlijke! – neiging om naar verloop van tijd op te krullen. Over de randen die hierbij naar boven komen kunt u struikelen. Trapmatten zijn gemaakt van kunststof en voorzien van een stijve onderlaag. Hierdoor blijven de trapmatten vlak op de treden liggen. Stoffen trapmatten zijn onderhevig aan slijtage. Door het constant op- en aflopen van de trap, breken de draden in de stof met losse draden en pluis tot gevolg. Trapmatten zijn gemaakt van een vast kunststofmateriaal waardoor het oorspronkelijke uiterlijk van de trapmatten intact blijft.

Gebruiksvriendelijk

De trapmatten van trapmatten.nl zijn dusdanig ontwikkeld dat deze eenvoudig zelf zijn te bevestigen. Alles wat u nodig heeft, is de hoeveelheid voor uw trap benodigde trapmaantjes en dubbelzijdig tape (los te verkrijgen in de webshop). De afmetingen van onze trapmatten maken dat ze geschikt zijn voor zowel rechte als draaiende trappen.

De trapmatten zijn gemaakt van kunststof. Dit heeft meerdere voordelen. Zo zijn ze door hun gesloten kunststof anti-allergeen. Stoffen die een allergische reactie veroorzaken kunnen namelijk niet in het materiaal dringen. Ook trekt het kunststof geen zilvervisjes aan en zijn de trapmatten makkelijk te reinigen. U neemt simpelweg het borstelopzetstuk van uw stofzuiger om het vuil van de trapmatten te verwijderen. Desgewenst kunt u daarna de trapmatten afnemen met een vochtige doek. Het materiaal van de trapmatten is niet poreus. Hierdoor laten zaken zoals modder en vloeistoffen geen blijvende vlekken achter. Dit draagt bij aan het duurzame karakter van de trapmatten.

Duurzaam

Trapmatten zijn slijtvast en gaan hierdoor tot wel 10 jaar mee. Ook dragen ze bij aan de duurzaamheid van uw daadwerkelijke trap. Gelakte en geschilderde traptreden blijven maar beperkt mooi. Uw trap is natuurlijk een veel gebruikt object in uw huis, waardoor deze onderhevig is aan slijtage. Onze rapmatten beschermen uw trap waardoor deze een langere levensduur geniet.

Ook kunt u de trapmatten hergebruiken. Heeft u uw trap voorzien van een nieuwe laag verf, dan plaatst u de trapmatten die reeds in uw bezit zijn gewoon weer terug. Wil je nou onze trapmatten aanschaffen? Klik dan hier om naar onze website te gaan.

https://www.trapmatten.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten