VL Wonen
Image default
Wonen in een appartement

Zelf een muggenvanger maken

Wij gaan hieronder stap voor stap uitleggen hoe je snel en makkelijk een eigen muggenvanger kunt maken. Je kunt natuurlijk naar de winkel gaan om allerlei middeltjes te halen waarbij de muggen worden verdreven, maar vaak zijn deze spullen erg duur en werken ze vaak ook nog niet eens. Wij gaan je daarom uitleggen hoe je snel en simpel zelf je eigen muggenvanger kunt maken!

Stap 1: Zorg ervoor dat je de juiste spullen in huis hebt. Voor het maken van je eigen muggenvanger zijn een paar simpele huishoudelijke dingetjes nodig. Ten eerste heb je een lege frisdrankfles nodig, waar de muggen uiteindelijk in gevangen gaan worden. Om de fles kapot te knippen heb je een goede en scherpe schaar nodig. Ook heb je een stukje touw nodig om de muggenvanger op te hangen, een stuk tape en een scheutje limonadesiroop. Als je al deze spullen hebt verzameld, kun je verder naar stap 2. Hier gaan we je verder uitleggen hoe je je eigen muggenvanger kunt maken. Wil je nou meer weten over het bestrijden van ongedierte of ben je misschien wel op zoek naar meer dan alleen een muggenvanger? Neem dan eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Zelf een muggenvanger maken deel 2

Hier gaan we verder in op het zelf maken van een muggenvanger. In deel 1 hebben we alle benodigdheden beschreven die je nodig hebt om een eigen muggenvanger te maken. Nu gaan we je stap voor stap uitleggen hoe je de muggenvanger zelf kunt realiseren!

Stap 1: Knip de frisdrank fles doormidden, precies op het punt waar de hals afloopt naar de dop toe. Doe dit zo voorzichtig mogelijk, zodat de muggenvanger strak geen ruimtes heeft waaruit de insecten nog kunnen ontsnappen.

Stap 2: Doe een klein beetje limonadesiroop in de onderkant van de fles. Doe vervolgens het afgeknipte deel andersom in de halve frisdrankfles. De dop zit nu in de onderkant van de halve frisdrankfles.

Stap 3: Maak in het bovenste gedeelte twee gaatjes en doe hier een stukje touw door. Op deze manier kun je de muggenvanger eenvoudig ophangen in huis, of in de tuin als je hem gebruikt als insectenvanger.

Stap 4: Maak de twee stukken voor de zekerheid even aan elkaar vast met plakband, zodat deze niet per ongeluk losgaat. Et voilá! Je hebt nu je eigen muggenvanger gemaakt! En daarvoor hoef je dus niet eens de deur uit! Kijk voor meer tips over ongedierte op onze websites.

http://ongediertemiddelen.nl/insect-control-muggenvanger

Gerelateerde artikelen

Ben u uw oude woning zat?

Alle voordelen van een witte keuken op een rijtje

Mediaton kan tot oplossingen leiden