Wesen RVS Inox elektrische boilers. Nagenoeg geen onderhoud nodig!

De nieuwe Wesen RVS-inox elektrische boilers zijn nagenoeg onderhoudsvrij.

Als u op zoek bent naar een elektrische boiler met weinig onderhoud is het zeker de moeite waard eens te kijken naar de Wesen Inox F 2205 serie. Deze is gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS op dit moment mogelijk namelijk de Inox 2205. Deze wordt veel gebruikt in de offshore en is bestand tegen zout en zuur water. 

De Wesen F 2205 inox boiler is dus perfect voor bij de boeren melkmachines. Vaak wordt het water hier bewerkt en zacht gemaakt. Een normale elektrische boiler zou dan na een jaar al kunnen gaan lekken door het te zachte water. Een ander voordeel is dat deze tot 90 graden opwarmt wat handig is want bij de melkmachines is 85 graden verplicht.

Ook wassers hebben te maken met ander dan normaal water. Zoals bijvoorbeeld glazenwassers die veel gebruik maken van osmose water. Ook hier is deze boiler tegen bestand.

De Wesen F2205 inox boilers zijn leverbaar in 50, 80, 100, 150, 200 en 300 liter met standaard een 1.2kW verwarmingselement tot en met 100 liter en daarboven een 2.4kW verwarmingselement. Bij de grotere elektrische boilers is het mogelijk een zwaarder verwarmingselement te plaatsen zodat snellere opwarmingstijd mogelijk is.

De tank van de Wesen Inox 2205 is volledig automatisch gelast met de nieuwste TIG lasapparaten. Daar omheen is de tank geisolleerd met CFC vrij polyurethaan schuim wat ervoor zorgt dat de boiler extra lang zijn warmte vasthoud na verwarmen. Het verwarmingselement is indirect geplaatst (droge weerstand) en dit samen met de RVS tank zorgt ervoor dat er nagenoeg geen kalk achter blijft in de boiler. Ook niet bij hogere temperaturen.

De Wesen Inox-RVS F serie elektrische boilers zijn verkrijgbaar bij onder andere Elektrischeboiler.EU. Wilt u meer weten neem dan eens contact op met hun of een van de resellers in Nederland en Belgie.

https://elektrischeboiler.eu/ariston-velis/Wesen-Inox-80-liter-elektrische-boiler-Duplex-2205

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten