Welke bikini past het beste bij jou?

VL wonen

Welke bikini past het beste bij jou?

 

Zomer en zwemmen gaan heel goed samen, gelukkig worden de zomers in Nederland ook steeds beter. Dit betekend dat we meer mogelijkheden hebben om te gaan zwemmen en een ding wat je dan zeker nodig hebt zijn bikini’s. Gelukkig kan je hier nooit genoeg van hebben. Bikini’s zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren, printjes en modellen. Maar niet elke bikini past bij je, daarom is het handig om te weten welke bikini bij jouw figuur past. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

 

De beugel bikini

Als je grote borsten hebt is het fijn om een bikini te hebben die veel steun biedt. Anders kan het na  verloop van tijd pijn gaan doen. Een beugelbikini is hier perfect voor. Eigenlijk is deze bikini gelijk aan een BH alleen de stof is anders. Wil je een mooi gevormde bikini die genoeg steun biedt? Dan is een beugelbikini ideaal. 

Halterbikini

Een halterbikini is een bikini met bandjes die je om de nek heen knoopt. Op deze manier heb je redelijke support. Deze bikini is dus ideaal als je het fijn vind om support te hebben, maar niet te veel. Een halterbikini is dan ook een mix van meerdere bikini’s samen. 

Een push-up bikini

Er is niks mis met een kleine boezem, maar wij kunnen ons voorstellen dat het soms prettig kan zijn als het iets voller is. Dan is een push-up bikini ideaal. Deze bikini heeft redelijke grote pads waardoor de boezems omhoog worden geduwd. Daarnaast zitten deze bikini’s heerlijk en bieden ze veel steun!

Bandeaubikini

Een bandeau bikini is een rechte bikini zonder halter of iets dergelijks. Het is een aaneengesloten bustier die vaak niet veel support biedt. Hierdoor zit de bikini heerlijk, want er zitten namelijk geen beugels of veel vulling in. Daarnaast is de bandeau bikini verkrijgbaar in veel verschillende soorten, denk aan printjes, kleur en grote. 

 

Hoe blijft je bikini zo lang mogelijk mooi

Hoe meer je zwemt hoe sneller de bikini minder mooi wordt. Sommige stoffen vervagen namelijk snel. Daarom is het belangrijk dat je de bikini gelijk uitspoelt als je thuis bent. Op deze manier kan bijvoorbeeld het chloor minder schade aanrichten. Het is mogelijk om de bikini is de wasmachine te wassen, maar een veilige manier is met de hand en koud water. Maar als je de bikini toch in de wasmachine wilt stoppen is het verstandig om dit in een waszak te doen.

Ibizamode

Heb je een keuze gemaakt tussen de verschillende bikini’s? kijk dan eens op de website van Ibizamode. Deze partij heeft veel verschillende bikini’s, waardoor er wel een bikini bij moet zitten die bij jou past. Het is dus mogelijk om een bandeaubikini te kiezen maar ook een halterbikini. Meer informatie nodig? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers!

 

https://www.ibizamode.nl/nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten