Welk slot kies jij?

Heb jij een nieuwe fiets of scooter gekocht, dan ben je hier natuurlijk ontzettend blij mee. Vooral gezien het feit de kosten voor een dergelijke aankoop flink in de papieren kunnen lopen. Daarnaast is het natuurlijk ook totaal niet praktisch wanneer je binnen enkele weken of zelfs dagen je scooter of nieuwe fiets kwijt bent. Het dan dus ontzettend belangrijk dat je je voertuig goed op slot kunt doen, zodat ze deze bijna tot niet kunnen meekrijgen. De perfecte manier om dit te doen, is door te kiezen voor een hangslot. Waarom en welk slot je het beste kunt kiezen, leggen we je uit in dit artikel.

 

Slotenmaker Amstelveen helpt jou bij een goed slot

 

Niets is er zo belangrijk dan een goed slot voor je fiets en scooter. Niet voor niets is het daarom ook aan te raden naar het normale slot op je fiets en het stuurslot op je scooter ook een hangslot te gebruiken. Bij een scooter is het verstandig deze aan het achterwiel te doen en bij je fiets om het middenframe. Dit zorgt er namelijk voor dat er weinig tot geen mogelijkheid is het object te verplaatsen. Gebruik je namelijk alleen het normale slot, dan kunnen ze beide natuurlijk een stuk gemakkelijker meenemen. Waar je een fiets alleen gemakkelijk en snel in een busjes tilt, gaat dit met een scooter ook prima met twee man.

 

Welke type slot heb je nodig

 

Sloten zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo is het dus raadzaam om advies te vragen bij een slotenmaker Amstelveen. De slotenmaker Amstelveen weet namelijk exact wat jij nodig hebt om jouw object zo goed mogelijk te kunnen beschermen tegen eventuele diefstal. Daarnaast is het voor de verzekering ook noodzakelijk dat je slot voldoet aan een aantal verschillende eisen, omdat ze anders simpelweg bij diefstal helemaal niets voor je vergoeden. Door advies in te winnen bij een slotenmaker Amstelveen, weet je in ieder geval zeker dat je met het juiste slot de zaak uitloopt en dat je scooter of fiets een stuk moeilijk kan worden meegenomen.

 

De kosten voor een slot

 

De kosten voor een goed slot kunnen nogal uiteen lopen. Zo kan het heel goed zijn dat je een perfect slot vindt voor 20 euro, maar deze niet aan de gestelde eisen van je verzekeraar voldoet. Ook kan het zijn dat er verschil zit tussen bepaalde verzekeraars, maar ook tussen het type voertuig wat je wilt verzekeren. Wil je zeker weten hoe het zit, neem dan contact op met een slotenmaker, zodat je zeker weet of ze je kunnen helpen met wat jij voor je fiets of scooter zoekt. Weten ze het niet zeker, dan is het goed je verzekeraar te raadplegen om zo eventuele verrassingen te kunnen voorkomen.

 

 

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten