3 redenen waarom een plissé hordeur de juiste beslissing is

Overweegt u de aanschaf van een plissé hordeur maar weet u nog niet zeker of dit de juiste keuze is voor uw woning of bedrijfspand? Dan hebben we speciaal voor u 3 sterke redenen onder elkaar gezet om vandaag nog te kiezen voor uw eigen hordeur. U kunt elke plissé hordeur online bestellen bij ons tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Bijzonder gebruiksvriendelijk (ook met kinderen en huisdieren)

Een plissé hordeur is een hordeur met geplisseerd gaas en werkt zonder veer. Dit betekent dat u de hordeur in elke gewenste stand kunt laten staan en dat deze niet automatisch dichtvalt. Hiermee is dit een bijzonder gebruiksvriendelijk product dat ook optimaal tot zijn recht komt in een huishouden met kinderen of huisdieren, in tegenstelling tot oplossingen die wel met een gespannen veer werken.

Altijd frisse lucht binnen én insecten buiten

De plissé hordeur zorgt ervoor dat de frisse lucht altijd naar binnen kan komen. Prettig op warme dagen én op de momenten dat u wel wat verse lucht binnen kunt gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het koken of om ervoor te zorgen dat het binnen aanzienlijk prettiger ruikt op kantoor. Tegelijkertijd zorgt het geplisseerde gaas ervoor dat de insecten buiten blijven, net als vuil. Uiteraard is er ook gaas dat pollen tegenhoudt, wat bijzonder praktisch is wanneer er mensen binnen zijn met allergie. Aangezien wij alleen werken met het gepatenteerde ontwerp (en geen goedkope imitaties), kunt u er altijd op rekenen dat onze plissé hordeuren optimaal werken.

Bijzonder lange levensduur

Aantrekkelijke prijzen zijn voor ons net zo belangrijk als de kwaliteit van de hordeuren die we leveren. Daarom gebruiken we alleen de beste materialen, komen we graag bij u langs om de maten op te nemen (tegen een kleine vergoeding) en zorgen we ervoor dat u de plissé hordeuren gemakkelijk zelf kunt monteren aan de hand van onze montagehandleiding. Al deze factoren zorgen er samen voor dat de levensduur van onze producten bijzonder lang is (mede dankzij het zonwerende gaas) en dit een investering is waar u vele jaren van kunt genieten.

Weet u nog steeds niet zeker of dit de juiste keuze voor uw situatie is? Neem dan vooral contact met ons op, zodat onze specialisten direct vrijblijvend met u mee kunnen denken en een aanbeveling op maat kunnen doen.

https://www.luxehorren.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten