Speelgoed voor kleine kinderen – Top 5

Heb je een kinderverjaardag op de planning staan? Of wil je je eigen kids leuk en leerzaam vermaken? Speelgoedwinkels bieden een scala aan mogelijkheden. Zoveel, dat je bijna verdwaald in de poppen, autootjes, puzzels en Lego! Wat is vandaag de dag populair speelgoed voor kleine kinderen? Wij hebben een top 5 gemaakt!

1.   Lego en Playmobil

Lego en Playmobil blijven alltime favorites in speelgoedland. Als vader of moeder ken je het waarschijnlijk nog wel uit jouw kindertijd en misschien heb je zelfs nog wel een doos met blokjes op zolder staan. Ze zijn onverwoestbaar en staan garant voor urenlang speelplezier.

2.   Een skelter

Kinderen spelen steeds minder buiten. De skippybal, voetbal en verstoppertje hebben plaatsgemaakt voor online games. Buitenspelen helpt kinderen om actief te blijven, hun grove motoriek te ontwikkelen en het stimuleert de creativiteit en verbeelding. Met deze skelter voor 4-jarigen gaat je kleine op avontuur in de buurt. Zelf of onder toeziend oog van pa en ma. Organiseer bijvoorbeeld een race met andere kids of zet een leuk parcours uit in de straat.

3.   Paw Patrol speelgoed voor kleine kinderen

Paw Patrol is razend populair speelgoed voor kleine kinderen. Het is geschikt voor 3 jaar en ouder en er zijn vele actiefiguurtjes en ander speelgoed in dit thema. En het leuke is: het is geschikt voor jongens en meisjes. Als je op zoek bent naar een leuk kado voor een kinderverjaardag, zit je hiermee dus altijd goed!

4.   Bordspellen

Ook bordspellen kunnen altijd en overal. Op een regenachtige dag, met het hele gezin aan de keukentafel, maar bijvoorbeeld ook op de camping: gezellig voor de caravan. Er zijn vele soorten, met leuke thema’s en uitdagingen. Als ouder is het wellicht leuk om een spel te kiezen dat jij vroeger veel speelde, zodat je dit kunt overbrengen op de volgende generatie.

5.   Verkleedkleding

Een verkleedpartijtje stimuleert de fantasie en is – net als onze andere tips – geschikt voor jongens, meiden en verschillende leeftijden. Koop de outfit van hun favoriete superheld of een prinsessenjurk en laat hun fantasie de vrije loop.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten