Wat zijn de oorzaken van ongedierte en insecten die uw huis binnenkomen?

Er zijn veel oorzaken van ongedierte en insecten die uw huis binnenkomen, maar de belangrijkste reden is dat ze een weg hebben kunnen vinden in of rond uw eigendom. Als u een plaag opmerkt, moet u onmiddellijk actie ondernemen. Ongedierte en insecten kunnen uw eigendom binnendringen als er veel kleine openingen aanwezig zijn. Houd het huis of bedrijf ongediertevrij door deze openingen af te sluiten met producten zoals rubber, kit en kit. Tapijten en muren bieden vaak de beste schuilplaatsen voor insecten in huis, dus dit is de beste plek om als eerst te behandelen.

Tapijten: Tapijt kan de perfecte dekking bieden voor ongedierte om zich te verbergen. Ze kunnen wachten tot er niemand in de buurt is en dan ongemerkt je huis binnendringen.

Muren: Muren zijn een andere bron voor ongedierte om uw huis binnen te komen vanwege gaten, scheuren, gaten en spleten waar ze zich aan het zicht kunnen verbergen. Sommige muren die mensen zelf hebben geïnstalleerd, kunnen zijn gemaakt van poreuze materialen zoals hout of stucwerk dat poreus genoeg is zodat insecten er doorheen kunnen komen.

Hoe ongedierte en insecten voorgoed af te weren?

Allerlei soorten ongedierte kunnen voor overlast zorgen in huis, van mieren tot vlooien tot ratten. Als je nog geen effectieve oplossing voor ongediertebestrijding hebt gevonden, hebben we wat advies om ze buiten te houden. Laat geen etenswaren achter op het aanrecht of in de vuilnisbak. Dit is waar ongedierte zoals mieren en knaagdieren het zullen vinden en het hun nieuwe thuis zullen maken. Bekleed je keukenkasten met plasticfolie of huishoudfolie in plaats van metalen deksels, die geluid kunnen maken dat ongedierte in je huis zal lokken. Gebruik ook een afstotende spray rond uw deuropeningen, ramen en schuurdeuren. Zorg ervoor dat u uw schoenen opbergt voordat u het huis binnengaat, zodat ratten er niet doorheen kunnen kauwen en uw eigendom binnenkomen om in kasten te nestelen of te kruipen

Het meest vervelende insect verjagen met Insect free

Wat is een vervelender probleem om in de zomer te hebben? Voor veel mensen zijn muggen misschien wel het slechtste deel van de zomer. Ze verspreiden niet alleen ziekten, maar hun beten kunnen ook jeuk veroorzaken en mensen doen krabben, wat kan leiden tot infecties. 1 ding is zeker, iedereen wil muggen verjagen. De beste manier om zowel insecten als muggen te verjagen is het gebruik van een starters pakket Insect Free. Zo’n set van Insect Free helpt tegen overlast van insecten zoals: muggen, wespen, vliegen, zilvervliesjes, mieren en nog veel meer! Voor meer informatie over Insect free kun je hun website bezoeken: www.insect-free.eu.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten