Woningen

Wat te doen in Flevoland?

Flevoland is de kleinste en jongste provincie van Nederland. Toch is er ontzettend veel te beleven. Wil u weten wat u kunt gaan doen als u op vakantie gaat naar Flevoland? Lees dan snel verder.

Aan de zee

Flevoland is natuurlijk ontstaan door drooglegging van voormalige delen van de Zuiderzee. Op zoek naar de natuur en water? Dan bent u in Flevoland aan het goede adres. Flevoland is een waterrijke provincie en kent vele stranden. Zowel in Dronten, Almere, Urk, Lelystad en Zeewolde kunt u naar het strand. Wanneer u op zoek bent naar een activiteit op het water kunt u een kano huren.

De Oostvaardersplassen

De Oostvaardersplassen zijn ontzettend bekend en groot liefhebber bij natuurfotografen. Het is een moerassig gebied met graslanden en waterplassen. Er zijn vossen, hazen, vlinders, vleermuizen en wilde paarden te vinden. Naast de Oostvaardersplassen liggen er natuurlijk nog meer natuurgebieden in Flevoland. Een bezoekje aan Natuurpark Lelystad of Natuurgebied Marker Wadden is ook zeker de moeite waard.

Dagje shoppen in Batavia Stad

Batavia Stad fashion outlet is ontzettend populair onder de fanatieke shoppers. Het is een nagebouwde stad met stadsmuren en stadpoorten. Batavia Stad is vernoemd naar het schip Batavia. Het is de eerste fashion outlet in Nederland en ligt aan het Markermeer in Lelystad. Met meer dan 150 winkels is een bezoekje aan Batavia Stad zeker de moeite waard.

Walibi

Met kinderen op vakantie naar Flevoland? Dan kunt u het beste een bezoekje brengen aan Walibi World. In dit pretpark vindt u onder andere de snelste achtbaan van de Benelux. Het park is gelegen in Biddinghuizen.

Afvalcontainer huren Flevoland

Is de vakantie in Flevoland zo goed bevallen dat u gaat verhuizen naar de provincie? Dan kunt u tijdens uw verhuizing een afvalcontainer huren bij afvalcontainer huren Flevoland. U kunt bij afvalcontainer huren Flevoland kiezen uit verschillende soorten containers. Ook bij een verbouwing kan afvalcontainer huren Flevoland een uitkomst zijn.

https://afvalcontainersflevoland.nl/