VL Wonen
Woningen

Een rolstoelbus huren

Een rolstoelbus huren

Wanneer je een rolstoelbus gaat huren in Limburg dan kun je bij verschillende aanbieders terecht. Een rolstoelbus huren in Limburg is bijvoorbeeld handig als je een uitje hebt gepland met mensen die in een rolstoel zitten. Je kunt deze mensen dan veilig en verantwoord vervoeren. Je moet wel huren, want je rijdt waarschijnlijk niet standaard in een auto die geschikt is voor het vervoeren van rolstoelen. Je wil een huurder die betrouwbaar is en die je kan helpen met al je vragen. Verder wil je ook dat de rolstoelbus voldoet aan alle veiligheidseisen die er zijn. Ben je benieuwd naar een goede verhuurder? Lees dan vooral even verder.

 

Huurder

Bij autoverhuur Mulder kun je gerust een rolstoelbus huren in Limburg. De bus voldoet aan de veiligheidseisen en je wordt altijd goed geholpen. Natuurlijk zijn er ook een aantal verhuurvoorwaarden, dat is logisch. Je gaat wanneer je een rolstoelbus huurt akkoord met de algemene voorwaarden van het bedrijf. Er geldt een eigen risico van €1500,- euro per schadegeval. Je kunt deze nog afkopen met een eigen risico tot €500,- euro per schadegeval.

 

Hoe werkt het? Een rolstoelbus kan tot maximaal vier rolstoelen per bus vervoeren. Het aantal zitplaatsen is daarbij wel afhankelijk van het aantal rolstoelen dat vervoerd moet worden. Het gordelsysteem voor rolstoelen is ingericht volgens de richtlijnen van de ISO. Er worden alleen rolstoelbussen verhuurd met een oprij plateau. Wie een lift zoekt in de rolstoelbus moet dus nog even verder zoeken.

 

Ander vervoersmiddel

Wil je geen rolstoelbus huren in Limburg maar een ander voertuig? Ook dat kan. Er worden ook normale personenauto’s verhuurd of verhuisbusjes. Het is maar net wat je nodig hebt, maar er is veel mogelijk. Bekijk alle mogelijkheden even online of neem contact op met het bedrijf. Je wordt dan snel verder geholpen, zodat je het voertuig vindt dat je nodig hebt.

https://autoverhuurdemulder.nl/rolstoelbus-huren/

Gerelateerde artikelen

De gevolgen van geluidsoverlast op de werkplek

Geïnteresseerd in een serre?

Op zoek naar een dakdekker in de buurt?

Wat is de cloud?

Wat is MMA?

Wat is een grootboekrekening?