Wat te doen bij griep

Jij hoort in je bed te liggen.

Herken je dat? Dat je voelt dat je eigenlijk in bed zou moeten liggen, maar dat je toch probeert om op te zijn en iets te doen? En komt dat dan doordat je vindt dat je het te druk hebt om in bed te liggen, of doordat je gewoon niet lekker ligt in je bed? Aan dat laatste is gemakkelijk iets te doen. Er is veel informatie over wat te doen bij griep, en er zijn evenveel middeltjes verkrijgbaar die de ergste symptomen van je griep bestrijden, zodat je er net wat comfortabeler doorheen komt. Maar uiteindelijk moet je griep vanzelf weer over gaan. Een van de dingen die je kunt doen om je lichaam daarbij te helpen is zoveel mogelijk rust nemen. Lekker in bed blijven dus. En waarom zou je het jezelf daarbij niet gemakkelijk maken?

Steuntje in de rug.

Als je voor langere tijd op bed moet liggen overweeg je misschien om medische hulpmiddelen te kopen. Ook voor kortere tijd kunnen zulke hulpmiddelen letterlijk een steun voor je zijn. Weet je dat je heel gemakkelijk online medische hulpmiddelen kunt kopen? Denk bijvoorbeeld aan een stuiskussen of aan een rugkussen voor in bed. Een stuitkussen vorm je eenvoudig naar je eigen behoefte. Misschien vind je het prettig om hem als nekkussen te gebruiken. Zo geeft het een gevoel van geborgenheid, en als je op je rug ligt met je nek goed ondersteund, hebben je luchtwegen optimaal de ruimte. Een rugkussen in je bed zorgt ervoor dat je goed ondersteund rechtop kunt zitten om wat te lezen of een kop thee te drinken.

Lekker uitzieken!

Vraagt iemand jou wel eens wat te doen bij griep? Geef dan het beste advies wat je kunt geven: maak het jezelf gemakkelijk en ziek lekker uit.

https://123zorghulp.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten