VL Wonen
Woningen

Wat is een geschikt bed voor ouderen?

Iedereen die ouder wordt merkt dat er dingen niet zo gemakkelijk meer gaan. Het kan zijn dat je rugklachten hebt, niet meer goed in- en uit bed komt of misschien slecht ter been bent. Dit zijn stuk voor stuk klachten die de nachtrust niet ten goede doen. Een hoog laag bed van Bedder kan hierbij uitkomst bieden.

Een bed dat comfort biedt

Wanneer je een bed aanschaft voor ouderen is het goed om er op te letten dat de hoogte van het bed comfortabel is. De hoogte van een bed zorgt er namelijk voor dat je goed in- en uit bed kunt stappen. Doordat de hoog laag bedden van Bedder elektrisch verstelbaar zijn is het tevens mogelijk om het bed in de gewenste stand te plaatsen om bijvoorbeeld een heerlijk boek te lezen. Op deze manier wordt de oude dag een stuk comfortabeler.

Hoog laag bedden van Bedder

De hoog laag bedden van Bedder bieden het optimale comfort voor iedereen. Of je nu op leeftijd bent of een jong dartelend hertje, deze bedden zijn voor iedereen geschikt. Ze hebben diverse opties en worden op maat gemaakt. Daarnaast wordt er ook een passend matras aangemeten die ervoor zorgt dat je van een optimaal ligcomfort verzekerd bent. Het voeteneinde kan omhoog geplaatst worden, maar ook het hoofdeinde is elektrisch te verstellen. Ook is er de optie om het bed verrijdbaar te maken. Zo kan het bed erg eenvoudig opzij geschoven worden als er bijvoorbeeld zorg nodig is, maar ook wanneer je de slaapkamer nog wel eens veranderd is dit prettig. Geen gesleep en geen gedoe. Rol het bed eenvoudig een kant op. Ideaal tijdens het schoonmaken!

Een modern hoog laag bed

Veel mensen hebben het gevoel dat een hoog laag bed een soort ziekenhuisbed is. Maar niets is minder waar! Hoog laag bedden zijn helemaal in een modern jasje gestoken en in bijna iedere positie te zetten die jij wil. De prachtige hoog laag bedden zijn prachtige boxsprings die je helemaal naar keuze en eigen wensen kunt laten samenstellen.

Bedder

Van goed slapen maakt Bedder haar zorg. Je zit er helemaal goed voor een kwalitatief goed bed. Je bent van harte welkom in de schitterende showroom van Bedder in Oldemarkt, Overijssel. In de showroom kun je bedden testen en bewonderen. Beleef het comfort van een echt kwalitatief goed bed. Een brochure aanvragen om je te oriënteren op de mogelijkheden die Bedder biedt? Ook dat is mogelijk.

Waar wacht je nog op?