VvE beheer in Zoetermeer van Geen Gezeur Groep

VL wonen

Professioneel VvE beheer in Zoetermeer en Rotterdam

Ik ben al jarenlang verantwoordelijk voor het beheer van een aantal VvE’s in Zoetermeer en Rotterdam. Omdat ik lichamelijk steeds minder fit ben en ook druk ben met mijn eigen onderneming, heb ik besloten om een bedrijf dat het VvE beheer in Zoetermeer en Rotterdam kan uitvoeren, zodat ik daar geen omkijken meer naar heb. Na een korte zoektocht in Google kwam ik uit bij Geen Gezeur Groep, een bedrijf dat vele jaren ervaring heeft met het uitvoeren van VvE beheer. Na even rondgevraagd te hebben, heb ik besloten om in zee te gaan met Geen Gezeur Groep. Met die keuze ben ik nog iedere dag heel erg blij. Vandaag vertel ik in dit blogartikel meer over mijn ervaring met dit bedrijf.

Totaalbeheer

Doordat de vakmensen van Geen Gezeur Groep meer dan 25 jaar ervaring hebben in het vak, hebben ze alle kennis en kunde in huis om het VvE beheer in Zoetermeer en Rotterdam op vakkundige wijze geheel voor u uit te voeren. De specialisten die werkzaam zijn bij dit bedrijf hebben vele jaren ervaring met werkzaamheden op de verschillende gebieden die dit vak omvat. Zo hebben zo onder andere ervaring met technisch, maar ook met financieel en administratief beheer.

Hierbij wordt te allen tijde gebruik gemaakt van een softwarepakket, waarmee eventuele vragen heel snel beantwoord kunnen worden. Wat ik vooral een heel erg fijn idee vond, is dat dit bedrijf me heel erg veel zorgen uit handen heeft genomen. Meteen, maar ook in de jaren erna kon ik met mijn vragen terecht bij dit prettige bedrijf.

Waarom VvE beheer in Zoetermeer en Rotterdam uitbesteden aan Geen Gezeur Groep?

Ik heb sinds de start van de samenwerking nog veel meer voordelen ervaren, die zet ik graag voor u op een rij zodat u zelf ook een afweging kunt maken:

  • Bouwkundig adviseurs met ervaring met vele vakgebieden
  • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
  • Geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
  • Werkend conform SKW-richtlijnen VvE Beheerder
  • Contractonderhoud en collectiviteitskortingen
  • Advies op energiebesparing en duurzaamheid
  • Calamiteitenlijn die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is
  • MJOP conform de NEN 2767
  • Volledig digitaal werken
https://geengezeur.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten