Vloeren kopen in Amsterdam, bij de Vloerenspecialist

VL wonen

Ga voor 100% kwaliteit bij de Vloerenspecialist Aan Huis

Wij zijn de specialisten op het gebied van vloeren in Amsterdam. Het kiezen van een geschikte vloer is een belangrijke keuze. Een vloer zorgt voor sfeer in het huis en het gaat jarenlang mee. Dus het is belangrijk dat je er zeer tevreden mee bent. In ons assortiment vind u vloeren van het beste kwaliteit, al onze producten zijn duurzaam. Daarnaast is het leveren van goede producten, service en kwaliteit erg belangrijk van ons. Wij hebben meer dan 20 jaar werkervaring. Binnen 24 uur krijg je een offerte op maat en de prijs is inclusief leggen en egaliseren.

Vloerenspecialist Aan Huis

De vloerenspecialist Aan Huis is een eenmanszaak, daarom kunnen we de echte persoonlijke service aan u bieden. In 2017 is het opgericht. De eigenaar Dennis, is echt een vakman. Hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het leggen van vloeren. De Vloerenspecialist Aan Huis is werkzaam in de omgeving Amsterdam en Utrecht. Wij helpen met al uw vragen.

Soorten vloeren

We hebben verschillende soorten vloeren in ons assortiment: PVC, Marmoleum, Novilon, etc. Een houten vloer kan veel sfeer brengen in het huis, maar heeft ook nadelen. Daarom is PVC een goed alternatief. Deze vloeren zien eruit en voelen als hout. De PVC vloeren zijn niet van echt hout te onderscheiden. Vinyl, of Novilon is een fijne vloer. Ze zijn eenvoudig in onderhoud, duurzaam en dankzij de veerkracht zijn ze zeer comfortabel. Het geeft ook een warme uitstraling.

De populairste vloeren: Marmoleum

Vooral Marmoleum vloeren zijn erg populair bij ons. Deze vloer is gemaakt van alleen natuurlijke grondstoffen, waaronder: lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Marmoleum straalt design en authenticiteit uit. Marmoleum is ook geschikt voor hypoallergene mensen. De vloer is duurzaam en makkelijk te onderhouden. Met onze persoonlijke service is uw vloer zo gelegd en kun je echt lekker thuiskomen. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op.

https://www.vloerenspecialistaanhuis.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten