Vloeren bestel je online bij Creon

VL wonen

Bij Creon vind je online de beste vloeren tegen een zeer scherpe prijs. Het comfort staat bij Creon hoog in het vaandel. Te meer omdat je huis de belangrijkste plaats in je leven is. Wij bieden kwaliteitsvloeren met een lange levensduur.

De verschillende vloeren

Zit je in een nieuw huis of is je huidige vloer aan vervanging toe? Dan zijn er veel keuzes die je kan maken voordat de nieuwe vloer erin ligt. Creon heeft vast drie keuzemogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

PVC-vloeren

PVC vloeren zijn opgebouwd uit verschillende lagen PVC. Deze is gemaakt van kunststof en zeer geschikt voor iedere kamer. Bovendien is dit een vrijwel onderhoudsvrije vloer. Heel gemakkelijk als je weinig tijd hebt! Er is een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen. Voor iedere persoonlijke wens is er wel een geschikte PVC vloer verkrijgbaar.

Voordeel van laminaat

Laminaat is een perfecte imitatie van een houten vloer. Deze vloer is opgebouwd uit verschillende lagen en afgewerkt met een V-groef. Dat geeft de vloer een prachtig rijke uitstraling. De laminaat vloer is in verschillende kleuren en structuren verkrijgbaar. Hierdoor zit er altijd een geschikte vloer tussen voor jouw woning. Een laminaat vloer is eenvoudig zelf te leggen en vraag weinig onderhoud. Doordat stof en vuil niet kunnen doordringen in de gesloten oppervlaktestructuur is het zeer hygiënisch en uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

Houten vloeren

Mensen kiezen veelal voor een houten vloer vanwege het natuurlijke materiaal. Het geeft een warme en authentieke uitstraling aan je huis. Bij Creon vloeren heb je de keuze uit veel verschillende soorten hout. Zoals bijvoorbeeld parket eikenhout of een stijlvol visgraat parket. Maar ook stoere massief houten planken.

Het onderhoud

Het is belangrijk dat een vloer een leven lang meegaat. Het is een kostbaar bezit en vergt een goed onderhoud. Voor ieder variant zijn er goede hulpmiddelen om de vloer te verzorgen. Door een juist onderhoud kun je veel langer geniet van jouw nieuwe Creon Vloer.

De Creon showroom

In de Creon webshop bestel je eenvoudig de beste kwaliteitsvloeren. Ook kun je onze showroom bezoeken om je keuze te vergemakkelijken. Hier zie je wat wij allemaal te bieden hebben en voel je de kwaliteit en zie je de kleuren en patronen in het echt. Na het maken van een afspraak staat onze medewerkers voor je klaar om je te helpen.

 

https://www.creon-vloeren.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten