Verrassingsfeest organiseren? 5 ultieme tips!

Overweeg je het geven van een verrassingsfeest, maar weet je niet waar je zou moeten beginnen? Ga dan door met lezen voor 5 ultieme tips voor het organiseren van een geslaagd verrassingsfeest.

Tip 1: Is een verrassingsfeest wel een goed idee?

Ga altijd eerst na of de jarige het wel fijn zou vinden om verrast te worden. Niet iedereen houdt er namelijk van om in foute party kleding verrast te worden of bepaalde personen willen hun eigen feest het liefst volledig zelf organiseren. 

Tip 2: Bepaal de datum en de locatie

Prik de datum voor het verrassingsfeest, maar zorg voor de juiste organisatie. Het is belangrijk dat de jarige die datum ook vrij houdt, al kan dat soms een lastige taak zijn. Nodig de jarige uit voor een gezellig etentje samen zodat je zeker weet dat de jarige beschikbaar is. Ga daarnaast ook na waar je het verrassingsfeest gaat houden. Voor een goedkoop verrassingsfeest kan je kiezen voor je eigen huis, het huis van de jarige of van een bekende. 

Tip 3: Nodig de juiste gasten uit

Bepaal welke gasten je allemaal gaat uitnodigen door rekening te houden met de familieleden en de vriendenkring van de jarige. Je kunt om een gastenlijst vragen bij de personen die de jarige het best kennen of kiezen voor het bekijken van de Facebookvrienden van de jarige.

Tip 4: Hapjes en drankjes

Regel de hapjes en drankjes voor het verrassingsfeest nu dat je een datum, de locatie en de gastenlijst hebt gemaakt. Kies voor borrelhapjes, chips, kaas, worst en dergelijke of ga voor een uitgebreid buffet. Je kunt ook kiezen voor het inhuren van een catering.

Tip 5: Een thema kiezen

Kies een leuk thema voor het verrassingsfeest zodat je kunt zorgen voor de decoratie. Het is wel verstandig om een thema te kiezen die toegankelijk is voor alle gasten. Een leuk idee voor een verrassingsfeest voor volwassenen is om te kiezen voor foute party kleding. In de webshop van FopEnFeestwinkel vind je een uitgebreid assortiment feestversiering en feestkleding, waarmee het verrassingsfeest gegarandeerd onvergetelijk wordt.

 

Overweeg je het organiseren van een verrassingsfeest, wees dan discreet tegenover de gasten, regel de details goed en houd rekening met de bovenstaande tips.

 

https://www.fopenfeestwinkel.nl/foute-party-kleding

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten