Vergroen je veranda of overkapping met Jungle Wandmatten

Meer groen in de veranda of overkapping staat gezellig en sfeervol. Dit is eenvoudig te realiseren met een kunststof wandmat van Kunsthaageu, hiermee kan je echt een tropische sfeer mee behalen. Maak een variatie op het hout in combinatie met groen.

Je haalt hier een echte eyecatcher naar binnen en je veranda zal er echt van opknappen, combineer met onze verschillende jungle matten en waan je in de tropen, je zult echt positieve reacties hierop ontvangen.

De wandmat Purpleforest bestaat uit paarse bloemen en heeft een afmeting van 1m2, hiermee kan je leuk combineren met bijvoorbeeld de Wandmat Ecofall, Wandmat Verde of de Wandmat Greenfall.

Eenvoudig te installeren

Er is geen hovenier of tuinman voor nodig om te installeren want dit kan je prima zelf doen. Sla een paar spijkers of schroeven in de wand en hang de mat op met een ty rap of bundelband. Zo bespaar je kosten, bovendien kan je ze naar elk gewenst formaat maken met een stanlymes of schaar.

Velen zijn je al voorgegaan en hebben de junglematten aan de schutting hangen er er een soort verticale tuin van gemaakt. De matten hebben een afmeting van 1m2 dus er zijn niet veel voor nodig om het gewenste resultaat te behalen. Wij hebben eveneens matjes met een afmeting van 50x50cm, dus variatie genoeg.

Het hele jaar door blijven ze groen, dus in de winter kijk je altijd tegen een frisse groene tropische wandmat aan. Daar wordt je toch vrolijk van?

Als je nu toch langer moet thuiswerken dan heb je vast wel een beetje tijd over om langer van te genieten, een mooi uitzicht en groen maakt rustig en ontspant. Zo wordt thuiswerken nog leuker.

Eenvoudig te verplaatsen

Wil je ze niet meer in de Veranda omdat je er iets anders mee wilt doen, verplaats ze dan bijvoorbeeld naar je interieur. In de woonkamer, werkkamer, badkamer of toiletruimte zal de Wandmat ontzettend mooi staan en is weer eens wat anders dan een schilderij.

De voordelen op een rij

  • Fraai in de Veranda
  • Mooi alternatief voor een schilderij
  • Hele jaar groen
  • Naar elk gewenst formaat te maken
  • Varieren met diverse wandmatten
  • Eenvoudig te bestellen in onze webshop

Als je nu je eigen junglestyle wilt maken in je veranda of overkapping dan gaat bestellen eenvoudig in onze webshop, deze is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen via www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/jungle-wandmat-kunsthaag/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten