Thuisfeestje? kies de juiste partyverhuur!

Partyverhuur regelen voor het feest!

Er zijn van die gelegenheden, dat je wat te vieren hebt en dat graag wilt doen met onder meer familie, vrienden en collega’s. Dan heb je allerlei spullen nodig, die je niet wilt aanschaffen, want daar heb je ze niet vaak genoeg voor nodig. Ook voor een bedrijf kan gelden dat men jaarlijks een feest voor het personeel wil organiseren, maar de rest van het jaar de spullen daarvoor niet ergens wil opslaan. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te geven. Het huren van spullen voor een feest, is dan een hele goede optie. Gelukkig zijn er bedrijven die zich met partyverhuur bezighouden, waar je terechtkunt om spullen voor een feest te huren. Waaruit bestaat partyverhuur zoal? We noemen een paar voorbeelden, maar er is veel meer te huur.

Meubels, stoelen en tafels

Je kunt je moeilijk een feest voorstellen zonder meubels. Aanwezigen dienen tenminste te kunnen zitten. Tafels zullen ook vrijwel altijd nodig zijn, al was het maar om een glas neer te kunnen zetten. Dan zijn hoge tafels handig. Als er wordt gegeten, zijn tafels natuurlijk onontbeerlijk. Misschien wil je een bar, opdat mensen zelf hun drankjes komen halen.

 

Servies op het feest voor eten en drinken

Soms kan je volstaan met plastic borden, bekers en bestek, zoals bijvoorbeeld bij een barbecue. Die kunnen tamelijk informeel zijn. Die plastic spullen koop je natuurlijk. Maar als er ook wijn wordt geschonken, dan is plastic ongepast. Als het feest wat formeler is en het servies daarom niet van plastic kan zijn, kan het zinvol zijn om dat te huren. Een verhuurder zorgt ervoor dat er voldoende van is.

Apparatuur

Veel dranken worden koud gedronken. Als je koelkast te weinig capaciteit heeft, dan heb je extra capaciteit nodig. Wordt er gebarbecued dan heb je wellicht (meer) barbecues nodig. Als je bijvoorbeeld kiest voor een barbecue in Emmeloord kan JB Catering zorgen voor een overheelijke barbecue op locatie. Als er formeler gegeten gaat worden, dan ligt deze catering partij zeker voor de hand!

Tent en verlichting

Als een feest buiten plaatsvindt, bijvoorbeeld in een tuin, dan heb je een plan B nodig voor het geval het begint te regenen. Tenten zijn daarvoor een prima oplossing. Je dient natuurlijk voor genoeg ruimte zorgen. Vaak zijn feesten ’s avonds en je hebt dan verlichting nodig. Het type verlichting dient bij de gelegenheid te passen.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten