Taxi ervaringen!

Taxi’s, ze bestaan al jaren. Tegenwoordig heb je ze in alle vormen en maten op allemaal verschillende soorten sites. Via Amerika zijn er een aantal Taxi bedrijven over gekomen, zoals Uber. Waar heeft men nou een goede ervaring mee en waar heeft men een slechte ervaring mee?

 

Goede taxi ervaringen

 

Taxi ervaringen kunnen zowel goed als slecht zijn. Hier bespreken we een aantal elementen die ervoor zorgen dat men een positieve taxi-ervaring heeft. Ten eerste zijn vriendelijkheid en begrip twee van de meest cruciale factoren als het gaat om een taxi rit. Wanneer jij betaalt om je ergens heen te laten vervoeren, verwacht je ook dat dit op een professionele en vriendelijke manier wordt gedaan. Tijdens een taxirit verwacht men ook een stukje begrip. Echter hoort dit begrip wel wederzijds te zijn. Zo is het voor een taxichauffeur fijn als jij begripvol bent voor zijn omstandigheden. Bijvoorbeeld wanneer de taxi te laat is door verkeersomstandigheden. De taxichauffeur moet ook begripvol terug zijn, wanneer jij bijvoorbeeld haast hebt om een trein te halen.

 

Slechte taxi ervaringen

 

Buiten factoren die voor een goede taxi-ervaring zorgen, zijn er ook factoren die zorgen voor een slechte taxi-ervaring. Een van de belangrijkste hierin is ‘te laat komen’. De meeste klachten die men terug leest zijn over taxichauffeurs die te laat komen. Echter zit er wel een groot verschil in hoeveel de chauffeur te laat is. Wanneer een taxi er binnen een half uur is, heeft men er nog geen extreme problemen mee. Echter zijn er duidelijke klachten te zien bij mensen die langer dan een half uur hebben moeten wachten.

 

Grote en kleine taxi bedrijven

 

Heeft men liever een groot of een klein taxibedrijf? De meeste mensen hebben liever een kleiner taxibedrijf. Zo heeft men liever een kleine taxi Den Haag, dan een grote taxi Den Haag.

 

https://denhaagtax.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten