Schuifpui van aluminium laten plaatsen

VL wonen

Wilt u graag een aluminium schuifpui laten plaatsen voor uw woning? Dat kan bij Schipper Ede Schuifdeuren & Kozijnen. Bij Schipper Ede staan wij graag voor u klaar als het gaat om het produceren én plaatsen van zowel schuifpuien en kozijnen. Dit doen wij dan ook met veel passie en liefde sinds 1959. Naast schuifpuien kunt u ook bij ons terecht voor onder andere isolerende schuiframen en kozijnen. Wilt u inspiratie opdoen voor uw woning? Kijk dan gerust eens in ons portfolio op de website met recente werken die wij hebben gerealiseerd. Ook bent u meer dan welkom om eens een bezoekje te brengen aan onze showroom. Echter vragen wij u wel om eerst een afspraak in te plannen als u graag onze ruime showroom wilt bezoeken. 

Aluminium schuifpui voor maximaal lichtinval

Als u kiest voor een aluminium schuifpui van Schipper Ede Schuifdeuren & Kozijnen dan kunt u profiteren van maximale lichtinval in uw woning. Ook profiteert u van een slankere uitstraling voor uw woning dan wanneer u kiest voor een houten of kunststof pui. Daarom raden wij vooral een aluminium pui aan wanneer u een kleinere of smallere woning heeft. Verder is deze pui geheel schildervrij door de kleur-poedercoating die al vooraf is aangebracht. Ook kunt u bij Schipper Ede Schuifdeuren & Kozijnen zelf de pui samenstellen door te kiezen uit de kleuren die wij aanbieden. Wat u ook wenst, wij hebben altijd een oplossing voor u op maat zodat de pui volledig past bij de rest van uw woning. Een ander voordeel is dat deze puien in principe geschikt zijn voor ieder type woning door de veelzijdigheid van deze pui. Ook staan onze schuifpuien altijd voor kwaliteit en duurzaamheid. Om te kijken wat uw mogelijkheden zijn en wat de kosten gaan zijn, raden wij u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen op onze website. 

Onderdelen

Naast schuifpuien, kozijnen en schuiframen kunt u ook bij Schipper Ede losse onderdelen bestellen als u bijvoorbeeld plotseling een onderdeel mist of als een onderdeel aan vervanging toe is. Denk hierbij aan handgrepen, hendels, sloten en wielen.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten