Scheiden en huis verkopen

VL wonen

Lees over de makelaar Amsterdam waar u terecht kunt als u uw woning wilt verkopen. Het kan zelfs zijn dat de woning wegens scheiden met spoed verkocht moet worden, en dan bent u helemaal bij de makelaar aan het juiste adres. Lees verder waarom.

 

Scheiden en huis verkopen

Het zijn van die vervelende voorvallen in het leven, een huwelijk wat niet verder doorgezet kan worden. Daarna volgt een heel proces met emoties, en heel veel zakelijke aspecten. In deze tekst dan aandacht voor de gezamenlijke woning die verkocht moet worden, en misschien daarvoor in de plaats twee kleinere woningen. In elk geval gaat het nu eerst over het van de hand doen van de gezamenlijke woning, en dit met spoed. Normaal gaat een pand dan naar een vastgoedhandelaar. Deze kan snel taxeren en een bod uitbrengen, in een recordtijd bent u van de woning af. Echter, in de regio Amsterdam kunt dat beter niet doen. Een vastgoedhandelaar betaalt een percentage van de werkelijke waarde, en dit omdat de handelaar het met winst wil verkopen. Als u naar de makelaar Amsterdam gaat, dan ontvangt u de werkelijke waarde. Op dit moment gaat een verkoop huis Amsterdam net zo snel via een makelaar dan via een vastgoedfirma. Bij de makelaar is een wachtlijst van woningzoekenden, dus de potentiële klanten voor uw woning staan al in de rij.

Een woning kopen is lastiger

Een woning verkopen in de hoofdstad lukt altijd. De makelaar kan het object taxeren, dit is belangrijk voor de kopers om een hypotheek te verkrijgen, en natuurlijk weet de makelaar hoe en waar de woning te adverteren. Veel kopers staan in de rij, en de makelaar weet meestal hun wensen. Er zijn potentiële kopers die dolgraag een pand willen wat nodig gerenoveerd moet worden want dan kunnen zij het indelen naar eigen smaak en inzicht. Anderen willen graag een woning kopen waar zij enkel hoeven te decoreren. Het maakt dus niet uit in welke staat uw woning is, de makelaar weet een klant. Andersom is daarom lastiger. Al eerder in dit artikel staat, het ene huis verkopen en twee kleinere huizen terug, maar die twee kleinere woningen aanschaffen kan weleens lastig en tijdrovend zijn. Echter ook hierin helpt de makelaar u graag, en er zijn verschillende opties.

 

Tijdelijk een appartement huren is een mogelijkheid

Na verkoop huis Amsterdam moet u wel ergens kunnen verblijven. De makelaar heeft een bestand met huurwoningen, en misschien is dat de snelste en makkelijkste methode om rust in de situatie te brengen. Als u zo’n appartement betrekt, en uw ex ook zoiets, dan kunt u beiden weer helder nadenken. De woning die u samen had zal dan al weg zijn, misschien wacht het nog op de overdracht bij de notaris. Andere opties kunt u het beste op de website bekijken. Soms heeft de makelaar ook weleens een woonboot te koop liggen. In elk geval treft u veel informatie op de website aan over woningen in en rond Amsterdam. U kunt contact leggen met de makelaar, en in feite als u gaat scheiden, van de gezamenlijke woning afkomen is de minste zorg. Zolang u maar naar de makelaar gaat, gaat het snel en krijgt u de maximale prijs, en momenteel zelfs kans op meer dan dat.

https://www.huis-verkopen-amsterdam.nu/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten