Rotan interieurtrend 2021

VL wonen

De interieurtrends van dit moment bevatten veel natuurlijke invloeden, dat kan niemand ontgaan zijn. De kleuren oranje bruin en groen doen het prachtige bij een overvloed aan planten in huis – want ook die mogen niet ontbreken binnen de huidige interieurtrend. 

Modern rotan, onherkenbaar

Rotan is een bijzonder fraai natuurproduct, wat prachtig tot zijn recht komt binnen uiteenlopende interieurstijlen. Het leuke is, de huidige generatie rotan meubelen zijn vrijwel onherkenbaar anders dan je van vroeger gewend bent. 

Wie heeft er niet zo’n heerlijke rotan serre loungestoel in huis gehad vroeger, tot aan de grond toe gevlochten? Rotan kent bijvoorbeeld een matte touch, wat dit materiaal zo uniek maakt. De rotan meubelen van nu zijn bijzonder stylish en komen rechtstreeks uit design studio’s. De rotan hanglamp is strak, natural en kan zowel in het industriële interieur als een landelijk interieur gehangen worden boven de eettafel. 

Je maakt de look af met arthouse-achtige rotan eetkamerstoelen. Niet alleen zijn deze stoelen hypermodern, ze kennen daarnaast een heerlijke zit. Het materiaal beweegt immers enigszins mee. 

De bijzondere rotan kast

Een eigentijdse rotan kast is in alle soorten en maten verkrijgbaar. Je kunt ‘m als boekenkast gebruiken met opbergruimte, maar ook dressoirs en opbergkasten en rotan wandmeubels zijn een eye catcher voor je interieur, tot aan rotan kledingkasten toe. 

Een rotan kast bestaat meestal niet uit slechts rotan, de kast wordt vaak gecombineerd met hout, wat een modern en speels effect opleverd. 

https://www.panistore.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten