Otis verloskundige Den Haag: persoonlijke aanpak staat voorop

VL wonen

Marjet, Myriam en Veronique zijn ervaren verloskundigen die staan voor een fijne en professionele zorg. Niet alleen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd, maar ook als u begeleiding nodig heeft bij uw kinderwens. Verloskundigenpraktijk Otis houdt vier dagen spreekuur op verschillende locaties in Den Haag en werkt bovendien in Rijswijk, Delft en andere gemeenten in de buurt. Op verzoek is ook een avondspreekuur mogelijk.

Goede voorbereiding op uw bevalling in Den Haag

Tijdens uw zwangerschap voert deze verloskundige Den Haag diverse controles uit en krijgt u een verwijzing voor een echo en een bloedonderzoek. Ook als u onverwachts hulp of advies nodig heeft, dan kunt u uiteraard snel bij het vaste team terecht. Mirjam heeft een opleiding Voeding en diëtiek afgerond, maar ook de andere verloskundigen voorzien u van deskundig advies over leefstijl, voeding en het gebruik van extra vitamines en mineralen. De verloskundigen luisteren goed naar uw behoeften, zodat u de zorg krijgt die past bij uw persoonlijke wensen.

Bevlogen verloskundige Rijswijk met passie voor het vak

Een zwangerschap en bevalling vormen een unieke ervaring. Marjet, Myriam, Veronique en vaste waarneemster Aljenshka verstaan niet alleen hun vak, maar zij zijn zich ook heel bewust van de menselijke kant. Zij kijken goed naar de mogelijkheden en wensen rond uw zwangerschap, zodat u zich ontspannen en veilig voelt als de bevalling gaat beginnen. Den Haag is al zestien jaar de thuisbasis van het team, dat echter ook voor u klaarstaat als verloskundige Rijswijk.

Bij Verloskundigenpraktijk Otis staat kwaliteit voorop. De vooruitstrevende praktijk is ingeschreven bij de beroepsorganisatie en het Kwaliteitsregister en werkt prettig samen met de ziekenhuizen in de buurt. Ook na de bevalling zorgt de praktijk voor de beste begeleiding, met controles en advies over de aangifte van uw kind. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten