Ontzorgd door makelaar Den Bosch

Na jaren met plezier in de binnenstad van Den Bosch gewoond te hebben, besloten we ons appartement te gaan verkopen. We waren er ooit samen gaan wonen, maar toen ons gezin uitgebreid met kinderen, wilden we graag een huis met een tuin. Na uitgebreid speurwerk verricht te hebben op internet, kwamen we terecht bij Makelaar Den Bosch. Hier kun je ervoor kiezen om diensten apart af te nemen, of om alles aan de verkoopadviseur over te laten, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Omdat we naast ons gezin, allebei een drukke baan hebben, besloten we te gaan, voor wat de makelaar zelf noemde: “100% Ontzorgd”. 

Wat deed Makelaar Den Bosch voor ons? 

Allereerst was er een kennismakingsgesprek, dit was geheel vrijblijvend en kosteloos. We kregen hierna een verkoopadviseur toegewezen. Het was voor ons prettig om te weten door wie ons appartement verkocht zou worden. Na het gesprek werd voor ons een verkoopplan gemaakt. Hierin stond beschreven; wat de vraagprijs voor ons appartement moest zijn, aan wie we het wilden aanbieden, dus wat de doelgroep was, en op welke wijze we deze wilden aanspreken. Vervolgens kregen we een lijst met daarop; alle documenten die we nodig hadden, om ons appartement te verkopen. Ook stond erop, hoe we deze allemaal in ons bezit moesten krijgen. In ons gekozen pakket, zat ook nog een “basis verkoopstyling”. Hier en daar zijn toen nog wat dingetjes aan de inrichting veranderd. Omdat je woning vooral via internet wordt verkocht, werden er mooie en professionele foto’s gemaakt. Hierbij werden door de verkoopadviseur pakkende teksten geschreven. Ons huis werd toen op de meest gebruikte verkoopsites van het internet gezet. Daarnaast kwam het ook op andere digitale platforms te staan, zoals; Facebook en Instagramm. 

Onze ervaringen 

De uiteindelijke koper, bleek ons op Facebook gevonden te hebben. Zo zie je maar weer wat sociale media allemaal teweeg kan brengen, als ze op de juiste manier wordt ingezet! Over onze verkoopadviseur hebben we alleen maar lof. De hele verkoop werd ons uit handen genomen, zodat we er zelf weinig voor hoefden te doen. Tot aan het verkoopcontract toe, werd alles voor ons geregeld, Natuurlijk was het desondanks, toch een spannende tijd, maar het was fijn dat we altijd met onze onzekerheden en vragen, bij de verkoopadviseur terecht konden. 
Daarnaast was het prettig dat er sprake was van een vaste prijs, zodat we bij aanvang van het verkoopproces al precies wisten, wat we aan kosten kwijt zouden zijn. We betaalden een vast opstart bedrag, en mocht ons appartement niet verkocht worden, hoefden we het restantbedrag niet meer te betalen. Een prima service dus, maar waar we gelukkig geen gebruik van hoefden te maken.

https://www.housetosell.nl/makelaar-den-bosch/