Ontdek de voordelen van Acceptance and commitment therapy

VL wonen

De acceptance and commitment therapy is een vrij nieuwe gedragstherapie. Deze werd ontwikkeld aan het eind van de 20ste eeuw. Amerikaanse psycholoog Steven C. Hayes is de grondlegger van deze gedragstherapie. Deze aanpak geloofd in een gezonde aanpak van psychische klachten. U leert om te gaan met uw mogelijkheden en niet langer te focussen op beperkingen of negatieve factoren. U krijgt zo weer contact met uzelf en volop vertrouwen in de toekomst.

Maak gebruik van een bewezen succesvolle therapievorm

Invivo Clinics biedt u deze gedragstherapie. Dit is laagdrempelig en geschikt voor iedereen van jong tot oud. Wanneer u klaar bent voor een gezonde aanpak, ga ook aan de slag. ACT therapy is gericht op acceptatie van uw omstandigheden. U leert de mogelijkheden in uw leven optimaal genieten. Doordat u niet langer stil staat bij de negatieve aspecten, kunt u weer genieten van de leuke dingen. ACT therapy werpt zijn vruchten af bij allerlei soorten geestelijke klachten.

Geschikt voor iedereen met psychische klachten

Het leven zit vol met tegenslagen, hoe u hiermee omgaat is belangrijk. Veel mensen lopen vast omdat ze moeilijke gebeurtenissen blijven herhalen. Het is belangrijk om in het hier en nu te blijven, tegelijkertijd willen we leren van het verleden. Leer ook omgaan met moeilijke en onverwachte omstandigheden, geestelijke klachten of sociale fobieën. U leert omgaan met moeilijke psychische klachten en komt hierdoor niet langer in de problemen.

Geniet weer van de kleine dingen in het leven

De gezonde aanpak middels deze therapievorm is een ware aanrader. Deze therapievorm kan worden ingezet bij jong tot oud en is alles behalve veeleisend. U kunt helemaal zelf de regie bepalen bij deze therapievorm. Ontdek zelf wat de voordelen Acceptance and commitment therapy van Invivo Clinics zijn. U bent van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken met een specialist.

https://invivoclinics.nl/acceptance-commitment-therapy/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten