Nieuwe ontwikkeling: Elektrische kachel met Wifi

De gasprijzen vliegen razendsnel omhoog en men is opzoek naar alternatieven om kosten te kunnen besparen. Door de inflatie is dit lastig en weet je soms niet meer waar je het zoeken moet. Een optie waar veel mensen voor kiezen is een elektrische kachel die werkt op elektriciteit en waarvan je zelf de instellingen kan bepalen. Je bepaalt wanneer het apparaat aangaat en met de timer/thermostaat kan je van tevoren instellen hoe lang de elektrische kachel aanstaat en wanneer deze uit moet slaan. De nieuwste modellen hebben echter een nog handigere functie, namelijk Wifi. Wat je allemaal kan met een elektrische kachel Wifi wordt duidelijk in dit artikel.

Wat is een elektrische kachel?

Een elektrische kachel is een elektronisch apparaat die een ruimte snel en milieuvriendelijk opwarmt. De duurzaamheid wordt gestimuleerd doordat gas en andere milieu schadelijke stoffen niet voorkomen in de werkwijze van een elektrische kachel. Er zijn verschillende soorten elektrische kachel, denk aan: ventilatorkachels, bouwkachels, convectorkachels en wandkachels. Welke jij kiest hangt af van persoonlijke voorkeur en voor welke ruimte je denkt het apparaat nodig te hebben. Wel kunnen we zeggen dat een elektrische kachel een handig hulpmiddel is om een ruimte zoals gezegd snel en duurzaam te verwarmen. 

Wat betekent het als een elektrische kachel beschikt over Wifi?

Het zijn de nieuwste uitvindingen als het gaat om elektrische kachel, namelijk de modellen die beschikken over Wifi. Het klinkt interessant, maar de werkwijze is nog vele malen interessanter. Wat is er nou lekkerder om warm thuis te komen op een koude winterdag? Met een elektrische kachel Wifi is het mogelijk om via je smartphone op afstand de kachel aan te zetten. Zit je dus in de auto onderweg naar huis of ben je in de supermarkt voor boodschappen? Dan kan je met 1 druk op de knop de elektrische kachel in huis uitzetten. Het voordeel hiervan is dat je niet afhankelijk bent van je huis om het apparaat aan te zetten. Een elektrische kachel met Wifi kan dus gezien worden als een slim apparaat. 

Wat is de beste elektrische kachel met wifi? 

Als we 1 elektrische kachel met wifi moeten uitlichten is het de Eurom Hot Shot. Dit is een compacte elektrische kachel met een vermogen van 2000 Watt die beschikt over uitgebreide eigenschappen. Daarnaast is Eurom marktleider in het aanbieden van elektrische kachels, dus kan je ervan uitgaan dat het een betrouwbare en hoge kwaliteit kachel is. Enkele kenmerken van de Eurom Hot Shot zijn:

  • Kachel aan te zetten op afstand door de Wifi verbinding met Smart Apps
  • Licht in gewicht, waardoor het apparaat makkelijk te verplaatsen is
  • Kachel schakelt automatisch uit door de oververhittingsbeveiliging 

Waar kan je de Eurom Hot Shot nu het beste kopen? Er zijn meerdere aanbieders, maar om meer te weten te komen over het product en uiteindelijk over te gaan tot koop is de volgende website erg handig: https://www.kiezenvoortechnologie.nl/ . Dit is een website waarin de nieuwste technologische producten breed worden uitgelicht, waaronder dus de Eurom Hot Shot 2000 Watt.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten