De voordelen van een tweedehands geluidscabine kopen

muziekstudio_thuis__apr_2023

Wil je graag een ruimte in huis waar je in alle rust kunt studeren of werken? Of ben je muzikant en wil je juist heel veel decibels kunnen produceren zonder dat je de buren hiermee lastig valt? Met een tweedehands geluidscabine kun je zowel afgezonderd werken als lekker hard muziek maken, zonder dat anderen hier iets van merken.

Eigen werkplek zonder huisdieren of kinderen

Of je nu studeert en een eigen plek wilt hebben waar jij je in terug kan trekken, of juist een harde werker bent die zijn of haar eigen kantoorruimte in huis wilt hebben: Esmono Sound biedt een oplossing! Met een geluiddempende cabine van Esmono kun je in alle rust werken of muziek maken. Heb je huisdieren? Geen probleem want je kunt de ruimte met een deur afsluiten zodat ze niet op je schoot kunnen springen tijdens een Teams call, of je laptop als een soort bed gaan gebruiken. Ook tijdens jamsessies heb jij lekker alle ruimte voor jezelf, zonder huisdieren. Heb je kinderen? Ook dan heeft een geluidscabine voordelen want je kunt je hier even ongestoord in terugtrekken. Het is bij kleine kinderen wel aan te raden om je partner even lief aan te kijken zodat hij of zij kan ingrijpen mocht er echt iets aan de hand zijn. Maar jij hebt nergens last van, want je zit even helemaal in je eigen bubbel in een geluidscabine!

Geluiddempende cabine: nul overlast voor de buren

Ben jij een fanatiek drummer, of haal je juist jouw energie uit een spetterende gitaarsolo? De buren zijn ongetwijfeld heel blij met je. Wil je dit nu kunnen doen zonder dat iemand overlast heeft van jouw muziek? Dan is een geluiddempende cabine een goede manier om ervoor te zorgen dat alleen jij jouw muziek meekrijgt.

Het is goedkoper dan een compleet nieuwe geluidscabine

Een tweedehands geluidscabine heeft als voordeel dat deze een stuk voordeliger is geprijsd dan een volledig nieuwe cabine. Je kunt tweedehands geluidsstudio’s kopen die nog gemonteerd moeten worden en studio’s die al gemonteerd zijn. Afhankelijk van de optie die je kiest, wordt de prijs hierop aangepast. Overigens is de kwaliteit van een tweedehands studio net zo goed als een nieuwe, omdat de studio voor verkoop altijd nagelopen wordt op gebreken en/of benodigde aanpassingen. Indien nodig worden onderdelen vervangen voordat deze verkocht worden, dus je bent altijd verzekerd van een volledig functionele cabine.

Makkelijk te installeren

Koop je een tweedehands cabine die nog gemonteerd moet worden? Wees gerust, want ook een occasion is gemakkelijk te installeren. Je kunt meestal in slechts een paar stappen een complete cabine installeren. Informeer ook gerust bij de verkoper; meestal is er wel een handleiding beschikbaar.

 

https://esmono.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten