Nieuwe binnendeur nodig? Kies voor Findoor

Een deur die altijd past… Dit is het eerste wat je te zien krijgt als je op de website van Findoor komt. Findoor is dé specialist als het gaat om stompe deuren, deurkozijnen, deurbeslag, plinten en architraven. Ook kan Findoor deuren op maat laten maken. Hierdoor heb je de kans om jouw deuren exact naar wens te laten produceren!

Findoor, het bedrijf en waar zij voor staan 

Findoor is een bedrijf wat is opgericht in 2004 door Stefan Derks. Een jaar later begon Findoor met het aanleggen van een assortiment deuren. Door het goede werk wat Findoor leverde besloten ze om in 2008 een nieuwe fabriekshal in gebruik te nemen om de productie op te voeren. Voor 2011 maakte Findoor de deuren uitsluitend uit MDF. Echter is Findoor in 2011 begonnen met het produceren van deuren van andere houtsoorten zoals eikenhout. Findoor bleef doorgroeien, waardoor zij in 2017 verhuisde naar een nieuw kantoor. 2 jaar later opende Findoor een nieuwe showroom waar je de producten kunt bewonderen.

Findoor staat voor kwaliteit en flexibiliteit. Je kunt bij Findoor eenvoudig binnendeuren op maat en naar jouw wens laten maken. Alles wordt in Nederland geproduceerd van kwalitatieve materialen. De MDF binnendeuren worden op een unieke wijze geproduceerd, waardoor er massieve deuren ontstaan uit één geheel. Verder kan Findoor de deuren erg snel leveren. De levertijd bedraagt namelijk maar 14 dagen. Ook houdt Findoor zich bezig met verantwoord en duurzaam bosbeheer. 

De deuren van Findoor 

Bij Findoor zijn er veel verschillende soorten deuren te verkrijgen. Findoor is vooral gespecialiseerd in de MDF deuren. Deze worden op een unieke manier geproduceerd. Door deze unieke vorm van productie ontstaan er massieve deuren die bestaan uit 1 geheel. Er zijn geen naden of openstaande verbindingen te vinden in de deuren; dit voorkomt scheuren. De deuren worden geproduceerd door CNC machines. Deze machines kunnen zeer nauwkeurig te werk gaan, waardoor de kwaliteit hoog blijft. Omdat de MDF deuren door Findoor zelf worden gemaakt is er erg veel mogelijk. Ook kunnen ze volledig op maat gemaakt worden. 

Buiten MDF kan Findoor ook deuren leveren die gemaakt zijn van andere materialen. Zoek je bijvoorbeeld een deur met een wat warmere of natuurlijkere uitstraling, dan kun je bij Findoor terecht voor een houten deur. Findoor levert houten deuren vervaardigt uit veel verschillende soorten hout. Naast hout kun je bij Findoor ook terecht voor stalen deuren of deuren met glas. Ook hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten