Mobiele opslagruimte voor verbouwingen en nieuwbouw

Wellicht ben je woonachtig in Maastricht of omstreken en heb je een te kort aan opslagruimte of heb je tijdelijk extra opslagruimte nodig. Je wilt bijvoorbeeld je huis verkopen of je hebt een verbouwing gepland en je bent op zoek naar een tijdelijk en veilig onderkomen voor je spullen. Of moet je de inboedel van een dierbare overledene tijdelijk opslaan. Misschien vertrek je wel voor een jaar naar het buitenland. Het huren van tijdelijke opslagruimte Maastricht biedt uitkomst in vele situaties. De mogelijkheden voor het huren van opslagruimte zijn uiteenlopend. De meest voorkomende zetten we alvast op een rijtje.

Voorbeelden van opslagruimte Maastricht huren

Het huren van een garagebox behoort tot de mogelijkheden. Garageboxen worden in de meeste gevallen verhuurd door bedrijven, maar er zijn ook woningcoöperaties die garageboxen verhuren. Dat een garagebox de meeste gevallen niet vlakbij je woning ligt kan een nadeel zijn. Deze vorm van opslag wordt dan ook vaak gebruikt als winteropslag voor een boot of auto. Is het de bedoeling dat je meubels of andere spullen gaat opslaan? Dan is het aantal vierkante- en kubieke meters het meest van belang. Een loods of schuur wordt in veel gevallen door particulieren verhuurd. Overweeg je om opslagruimte te huren in een particuliere loods? Het maken van hele goede en duidelijke afspraken is dan heel belangrijk. Bijvoorbeeld het schriftelijk vastleggen van de (huur)prijs, je opzegtermijn en je aansprakelijkheid. Voorkomen is altijd beter dan genezen, want je zit natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Ook sommige verhuisbedrijven bieden mogelijkheden voor opslag van meubels. Dit is vaker het geval wanneer je ook je verhuizing aan het verhuisbedrijf uitbesteedt. De kosten die je voor je opslag betaalt worden in de meeste situaties opgenomen in de totaalprijs van je verhuizing. Het vergelijken van opslagkosten met andere aanbieders zoals een inboedelopslagbedrijf of (mobiele) self-storage is dan wat lastiger.

Self-storage bedrijven bieden opslagruimte aan in verschillende soorten. De kosten die je voor de huur van je opslagruimte in Maastricht betaalt zijn afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld het aantal vierkante- en kubieke meters en de ligging van de opslagruimte in het depot. Maar ook elektra, verwarming en wel of geen beperkte toegang zijn van invloed op de kosten. In de meeste gevallen moet je ook zelf zorgdragen voor een aanhangwagen of verhuisbus. Vooral heen-en-weer rijden en in- en uitladen kunnen erg tijdrovend zijn. Denk ook aan de kosten voor de huur en benzine.

Mobiele opslag een een opkomende en hele populaire variant op self-storage. Zoek je opslagruimte Maastricht? Bij mobiele opslag worden lege opslagboxen pal voor je deur geplaatst door het opslagbedrijf. Het enige wat jij zelf hoeft te doen is het inladen van de opslagboxen. Vervolgens haalt het opslagbedrijf je volle opslagboxen weer op. Ze worden in de opslag opgeslagen tot dat jij je spullen weer nodig hebt. Wil je deze vorm van opslag inzetten voor een verhuizing, dan verhuist het opslagbedrijf je spullen in veel gevallen ook naar je nieuwe woning.

Mobiele opslagruimte Maastricht, een perfecte oplossing

Vind je mobiele opslag dé oplossing die het best bij jouw budget en situatie past? Boobox opslagruimte Maastricht huur je al vanaf € 69,- per maand. Hoe werkt het in de praktijk? Heel simpel.Je dierbare spullen worden op jouw adres opgehaald en vervolgens veilig opgeslagen en je spullen worden weer terugbezorgd wanneer jij dat wilt. Het enige wat jij hoeft te doen is het inladen en weer uitladen van je spullen.

Opslagruimte Maastricht nodig? Kijk op de website van www.boobox.nl voor meer informatie over BOOBOX. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, of reserveer direct een Boobox opslagbox. Weet je het nog niet zeker, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 0475-476319.

https://boobox.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten