Minder kalk, minder kosten met de DAT PolyP waterontharder

Bespaar met de DAT PolyP waterontharder

Als er veel kalk in het water zit kan zich dat hechten aan uw kranen, douchewand en verwarmingslementen van uw apparaten zoals elektrische boiler, vaatwasser en wasmachine. Voor het schoonmaken van uw kranen zijn dure schoonmaakmiddelen te koop. Deze zou u niet hoeven te kopen als er minder kalk in het water had gezeten. Daarnaast is het zo dat al die dure schoonmaakmiddelen erg slecht zijn voor het milieu.

Maar wist u dat als er veel kalkafzetting zit op het verwarmingslement van uw apparaat zoals de elektrische boiler of vaatwasser deze langer erover zal doen om het water te verwarmen en dus zal dit meer stroom kosten en dus meer geld.

De DAT PolyP waterontharders

Dit is eenvoudig op te lossen door het kalk te filteren uit het water. Dat kan bijvoorbeeld met een waterontharder van het merk DAT. De DAT PolyP waterontharders bestaan uit een capsulehouder met daarin een antikalkcapsule voorzien van kristallen die ervoor zorgen dat de kalkdelen zich niet meer kunnen hechten. Hierdoor is het ionmogelijk zicht vast te binden aan bijvoorbeeld uw kraan of douchewand en spoelen ze gewoon mee door het putje.

Voordelen DAT PolyP waterontharder

Naast de lage aanschafwaarde en de mogelijkheid hem zelf te monteren gaan ze langer mee dan bijvoorbeeld de waterontharders die gebruik maken van zout en of hars. De DAT PolyP antikalkcapsule gaat wel een half jaar tot een jaar mee afhankelijk van de hoeveelheid water wat u verbruikt. U hoeft ook geen dure en zware zakken zout op te slaan.

Alles kan slechts met 1 simpele antikalkcapsule. Bij gebruik van de zoutmachines zal er geen of erg weinig kalk meer in het water zitten wat slecht voor uw gezondheid kan zijn als u het water als drinkwater gebruikt. Ook is te zacht water erg slecht voor uw apparaten. De DAT PolyP is geheel veilig en zal uw apparaten niet beschadigen en toch ervaart u minder kalk. Dat meteen al na montage.

De DAT PolyP waterontharder

De DAT PolyP is leverbaar in een Maxi en Mini versie. De DAT PolyP maxi is voor de gehele woning en de DAT PolyP mini kan direct voor het apparaat zoals de elektrische boiler of vaatwassen worden gemonteerd.

Meer hierover vindt u op de wesite van Warmteshop.EU in deze link.

 

 

https://warmteshop.eu/product/dat-waterontharder-voor-tussen-de-leiding/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten