Leuke items voor in de kinderkamer

VL wonen

Naarmate je kindje ouder wordt, verandert de babykamer steeds meer in een kinderkamer. Een babykamer heeft als belangrijkste functionaliteit het lekker laten slapen van jouw babytje. Daarnaast moet deze vooral praktisch zijn; je wilt er je baby aankleden en de luier kunnen verschonen. Bij een kinderkamer komt jouw kindje echter meer centraal te staan en je wilt een kamertje creeren waar jouw kindje een fijne tijd kan doorbrengen. Welke items zijn dan leuk om aan de kinderkamer toe te voegen? 

Wigwam

Opeens waren ze er; de wigwam voor kinderen! Het is niet veel meer dan een drietal stokken en een doek met een opening, maar je kindje kan er urenlang plezier mee beleven. Los van het spelen, kan een wigwam ook een fijn plekje op de kinderkamer zijn voor je kindje om zich even terug te trekken. Vooral als je kindje wat meer last heeft van prikkels van buitenaf kan dit fijn zijn. De wigman is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Daarnaast is het ook makkelijk om er zelf een te maken. 

Zitzak

Een zitzak een al jaren een echte klassieker binnen een kinderkamer. Het grote voordeel ten opzichte van een stoel is dat het voor kinderen vaak veel lekkerder zitten is. Een kinder zitzak vormt zich namelijk meer naar het lichaam van het kindje en is dus heerlijk om in te zitten terwijl er een boekje gelezen wordt of een Youtube filmpje gekeken wordt. Ook de zitzak zijn er in vele verschillende modellen en kleuren. Er bestaan trouwens ook hele fijne zitzakken voor volwassen.

Speelkleed

Een derde item wat een echte must-have is voor op de kinderkamer is een speelkleed. Niet alleen is dit super fijn voor jouw kindje om op te zitten tijdens het spelen, het grote voordeel is ook dat als het spelen klaar is, je ket kleed kunt samenvouwen en in één keer samen met het speelgoed erin kunt opbergen.


Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten