VL Wonen
Wonen in een appartement

Leuk cadeau: body bars van Eco-Company

Verklein met body bars de impact op het milieu

Ex-collega’s Sybren en Frans kwamen elkaar na jaren toevallig tegen in een duurzame supermarkt. Zij kwamen tot de conclusie dat er niet één plek was, waar voor een betaalbare prijs ecologisch verantwoorde producten voor badkamer en keuken verkrijgbaar waren. Zo ontstond het idee voor Eco-Company, een webwinkel die producten van onder meer bamboe en kokosnoot biedt, waarmee u uw ecologische voetstap zo klein mogelijk houdt. Ook heeft de webshop heerlijk geurende body bars. Deze stukken zeep zonder palmolie, SLS en parabenen zitten in een gerecycled doosje.

100% natuurlijke reinigers voor de huid

De body bars zijn te gebruiken als vervanging van douchegel. In de keuken kunnen de handgemaakte stukken zeep bovendien dienst doen als handzeep. De body bars van Eco-Company zijn biologisch en dierproefvrij gemaakt. Door deze zeep te gebruiken bent u niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw huid. Met geuren als citroen/pepermunt, rozenblaadjes en mineral sea salt is er altijd een variant die bij u past. Het schuim dat ontstaat moet u na reiniging van uw lichaam of handen goed afspoelen.

Eco-Company: zero waste en recycling

Eco-Company biedt vier categorieën hoogwaardige producten: eco-badkamer, eco-keuken, eco-bodycare en eco-lampen. Bij ecologische badkamerproducten vindt u bijvoorbeeld vervangingsmesjes voor een bamboe scheermes en zeephouders. Duurzaam produceren, duurzaam vervoeren en zo veel mogelijk recyclen staan centraal bij het productieproces. Er vindt zo min mogelijk verspilling van materialen en energie plaats en ook het vervoer van de ene naar de andere plek wordt zoveel mogelijk beperkt. Zo ontstaan ethisch verantwoorde producten, die worden geleverd in 100% gerecyclede verzendboxen.

Bij het maken van de gebruiksartikelen wordt ook plasticgebruik zoveel mogelijk vermeden. Natuurlijke ingrediënten in de zepen, snel groeiende bamboe als grondstof, Eco-Company heeft altijd duurzamere alternatieven. De body bars zijn ideaal om cadeau te doen en zorgen ervoor dat minder plastic flessen nodig zijn. Draag ook bij aan een milieubewustere levensstijl!

Gerelateerde artikelen

Waar moet je op letten bij het plannen van een exclusieve keuken in een kleine ruimte?

Wat zijn Designers Guild stoffen?

WOZ waarde Apeldoorn en Arnhem

Wat zijn de voordelen van een bouwkundig rapport?

Wat is een gietvloer en wat zijn zijn belangrijkste voordelen?

Kies een bekende of minder bekende Nederlandse zanger