De Kunsthaag als Decoratie

VL wonen

Wist u dat…de Kunsthaag zeer geschikt is als decoratiemateriaal? Niet alleen voor buiten, maar eveneens in het interieur te gebruiken. De Kunsthaag Klimop wandmat is uitermate geschikt voor deze doeleinden. Het is bovendien trending, en ze hebben een mooie volle dekking. Geen achtergronddoek meer nodig.

Wist u dat…U zelf eenvoudig deze Klimop Kunsthaag kunt bevestigen, bevestigd op rol aan een metalen frame, de afmeting is 1 x 3 meter en wordt met bundelbandjes of binddraad aan een spijker of schroef gehangen.

Wist u dat…Het geluiddempend werkt en meteen een frisse look geeft? Groen is rustgevend en maakt meteen heel sfeervol. Bovendien is het een voordelige en duurzame oplossing. Omdat de Kunsthaag lang meegaat.

De Kunsthaag kan in ruimtes worden opgehangen, zoals:

  • in de Badkamer

  • In de woonkamer

  • In de serre of veranda

  • In de hobbykamer

  • In de keuken

  • In de toiletruimte

  • In de Entree

Wilt u een kleiner oppervlak bedekken dan is de haag eenvoudig kleiner te knippen met een schaar of stanleymes. Zo kunt u creatief te werk gaan en meerdere stukje gebruiken om te decoreren.

Groen is momenteel wel de trend, en steeds meer in opkomst. Met een beetje meer groen in huis krijg je al vrij snel een frisse sfeer.

Onderhoudsarm

Bovendien is het onderhoudsarm, je handen worden niet vies en je hoeft ook geen water te geven of sjouwen met tuinafval. En geen tuinman hoeft hier aan te pas te komen. Kortom, je houdt tijd en geld over om te genieten van je groene omgeving. Want bovendien is het uiteindelijk een duurzame oplossing.

Decoreer met een Kunsthaag de wand binnenshuis, dit zal zeker indruk maken op de omgeving en groen is zeer sfeervol en zal voor veel gezelligheid zorgen.

KunsthaagEU levert de kunsthaag uit voorraad binnen 2 werkdagen. De webshop is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten