Koelkast vervoeren online

VL wonen

Heb jij een koelkast en wil jij deze vervoeren? Of heb je een leuke koelkast gezien en wil je deze vervoeren naar jouw woonplaats? Het vervoeren van een koelkast kost heel veel tijd en moeite. Bij Service right koeriers kunt u een koelkast vervoeren op ieder tijdstip en dag van de week. 

Serviceright-koeriers biedt een snelle service van koelkast vervoeren door heel Nederland. Een professionele koerier van serviceright bespaart u heel veel tijd, geld en moeite. De koerier zal met een eigen grote bestelbus de koelkast zorgvuldig vervoeren van A naar B. Het mooie hiervan is dat u altijd verzekerd bent van de spullen tijdens de rit. U heeft helemaal geen omkijken meer naar de spullen.

Waar zit service right koeriers?

De koelkast vervoeren is een zware klus met veel verantwoordelijkheid, je moet ten eerste in het bezit zijn van een bestelbus. Hiernaast moet je ook altijd de tijd en juiste kennis hebben om een koelkast te kunnen vervoeren. Denk hierbij aan de juiste materiaal en apparatuur. Onze koeriers vervoeren vaker zware televisies en koelkasten.

Heeft u een vraag hierover? Bel of mail naar info@serviceright-koeriers.nl. Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw vraag. Naast de koelkast service bieden we ook andere diensten aan op serviceright.nl.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten