De mooiste manieren om je huis op te leuken

Op zoek naar een snelle en makkelijke manier om je huis een facelift te geven? Dan hoef je niet verder te zoeken! Wat eenvoudige decoratie kan al een groot verschil maken. Hier zijn enkele van onze favoriete manieren om een vleugje persoonlijkheid aan je ruimte toe te voegen. Veel plezier!

Klassieke kunst

Een van de mooiste manieren om je huis op te leuken is met klassieke kunst. Denk hierbij aan prachtige schilderijen. Dit kunnen namaak schilderijen van bekende kunstwerken zijn maar ook prachtige landschappen. Ook kan je een schilder vragen om een prachtig portret te maken of een andere schilderij naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor een landschap dat veel voor je betekend doordat je er mooie herinneringen hebt en dingen hebt meegemaakt. Door dit op doek vast te leggen kan je er altijd naar kijken.

Moderne kunst

Tegenwoordig heb je meer dan alleen de klassieke geschilderde kunst om aan je muur te hangen. Binnen moderne kunst heb je bijvoorbeeld ook prachtige wall art. Dit zijn vaak prints die worden gedrukt op bijvoorbeeld canvas, glas of zelfs bepaalde metalen. Het mooie aan wall art is dat er vaak veel keuze is doordat de design eenvoudig online gemaakt kunnen worden. Ook is de levering vaak snel doordat het niet met de hand geschilderd hoeft te worden. Daarnaast is het vaak ook goedkoper doordat er dus geen uren werk in zitten. Dit is dus perfect als je op zoek bent naar meerdere kunstwerken of wanneer je regelmatig wilt kunnen wisselen.

Planten en bloemen

Waar ik zelf altijd erg van hou is het opfleuren van mijn huis met behulp van planten en bloemen. Het voordeel hiervan is dat je veel keuzes en mogelijkheden hebt. Zelf gebruik ik vaak veel planten. Deze zijn wat neutraler qua kleur en vaak ook goed te combineren met andere decoratie. Zo ook bijvoorbeeld met prachtige wall art van dieren of jungle vibe canvassen.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten