Kliklaminaat voor op de vloer

VL wonen

Kliklaminaat

Er zijn meerdere soorten laminaatvloeren. Er is veel diversiteit in de soorten en maten, maar ook is er veel diversiteit in kleuren en de kwaliteit van het laminaat.

Balterio staat voor stijl, kwaliteit en eenvoud. In dit laminaat zie je moderne patronen terug komen, maar ook natuur getrouwe houtnerfstructuren. Balterio zorgt altijd voor een warm effect.

Daarnaast is er ook Quick-Step laminaat. Bij deze soort laminaat wordt het natuurlijke gevoel op een prachtige manier nagemaakt. Quick-step laminaat heeft ook een super mooi afwerking.

Ook is er de laminaat soort genaamd Quick Step impressive Ultra. Deze soort laminaat bestaat uit dikke en slijtvaste vloeren, welke ook weer een prachtig natuurlijk gevoel creëren. De planken van het laminaat bestaat uit authentieke houtnerven, deze authentieke houtnerven worden super mooi weerspiegeld in de voegen van de laminaat vloer. Een prachtig maar wel natuurlijk effect.

Als u graag een breed assortiment laminaat wilt, welke aansluit op de laatste trends en welke bestaat uit de nieuwste technische uitvinden, dan moet u zeker voor de Saffier kliklaminaat collectie kiezen. Zij hebben al 20 jaar professionele ervaring met laminaat, vandaar dat ze overal van op de hoogte zijn en precies weten welk kliklaminaat voor u geschikt is. Sinds de economische tijden zijn aangebroken, is het niet meer erg voordelig om kliklaminaat te nemen. Echter geldt dit niet voor de Saffier kliklaminaat collectie, de prijzen zijn erg aangenaam. Vandaar dat veel huishoudens kliklaminaat van Saffier hebben. De oorzaak van de vele klanten is ook het brede aanbod wat Saffier biedt, de collectie heeft namelijk maar liefst 5 nieuwe series ene bestaat samen uit ongeveer 20 kleuren en er zijn verschillende decors welke ieder zijn eigen speciale gestructureerde toplaag bezit.

Tot slot, wanneer u geïnteresseerd bent in een gebruiksvriendelijke vloer, maar wel graag in het bezit wilt zijn van een houten vloer, dan is Lifestyle Interior echt iets voor u. Lifestyle Interior heeft een breed aanbod in kliklaminaat, zij bieden verschillende kleuren kliklaminaat aan in 2-groef maar ook in 4-groef. Dit zal een prachtige uitstraling hebben bij de gordijnstoffen en de karpetten. Sinds kort is de collectie uitgebreid, er zijn maar liefst 13 nieuwe kleuren bijgekomen, verkrijgbaar met 4 V-groef of zonder groef.

Onderhoud van laminaat

Wanneer u uw vloer in goede staat wilt houden, moet u beseffen dat dit enig onderhoud vereist. Het meeste vuil wat op u vloer terecht komt, komt binnen via de ingang van uw (woon)kamer. Het zal u veel schoonmaak werk schelen als u een goede schoonloop-zone heeft.

http://4yourliving.nl/laminaat/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten