Je woning stijlen met een koeienhuid? Zeker de trend van het moment!

VL wonen

Je wilt je woning stijlen en je bent opzoek naar een eyecatcher? Dan is een koeienhuid of schapenvacht zeker een goede aanrader. Het is dan wel een trend van het moment, alleen nog steeds zal het iedereen opvallen! Maar waar koop je deze nou? In dit artikel vertellen we je meer over waar je jouw koeienhuid kan kopen en waar je op kan letten!

Koeienhuiden of schapenvacht online kopen of in de winkel?

Een koeienhuid kopen online of in de winkel heeft beide zo zijn voordelen. Als je een koeienhuid namelijk online koopt is deze vaak goedkoper. Dit heeft er mee te maken dat de online webshop geen huur heeft voor een pand en daarom vaak ook veel goedkoper is. Wel is het dan verstandig om te kijken of je goede voorwaarden hebt en goed je research te doen.

Het nadeel is dat je niet eerst het product kan zien voordat je het product besteld, maar goed als het product niet bevalt heb je altijd wettelijk recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Dit voordeel is alleen online en vaak in de winkel niet. Dus koop je nou een koeienhuid of schapenvacht online, dan heb je hier zeker je voordeel mee! Wij raden dan ook aan om online je aankopen te doen!

Soorten schapenvachten 

Schapenvachten die zijn er niet alleen in andere kleuren en maten, maar ook in andere soorten.

Zo heb je IJslandse schapenvachten, Texelse en Tibetaanse schapenvachten.

Het verschil tussen de soorten

Als we gaan kijken naar de verschillende eigenschappen bij de vachten. Zo zijn de Texelse schapenvachten echt veel zachter, de IJslandse schapenvachten heeft veel langere haren en Tibetaanse schapenvachten hebben echt een bepaalde structuur! Zo is er dus voor iedere woning een mooie schapenvacht!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten